Preplanula Ana Gruica očarala štiklama u ludoj ljetnoj boji

Piše: CroModa, Split
Objavljeno 09.08.2017.

57

Ana Gruica | Foto: Foto: Matic Borković

Ana Gruica | Foto: Foto: Matic Borković

Najveću pažnju u splitskom klubu Central privukla je glumica Ana Gruica, koja je zablistala u smjelom, pravom ljetnom stylingu

Dugonajavljivana International Regatta Croatia pod pokroviteljstvom Heinekena i službeno je privedena kraju. Hrvatska se po prvi puta našla u ulozi domaćina jedne od najslavnijih svjetskih jedriličarskih regati, a ako je suditi po utiscima, pokazala se kao fantastičan domaćin. Bila je to trodnevna atrakcija u kojoj su sudionici i posjetitelji mogli uživati u ljepotama Jadrana gledajući vrhunski sport uz vrhunsku zabavu.
Kao idealna kulisa za otvorenje i najavu službenog početka Heineken Regatta Croatia 2017 poslužio je popularni splitski klub Central, koji je u subotu, 5. kolovoza, bio poprište odlične zabave i fenomenalnog provoda. Otvorenje nisu propustili ni brojni poznati iz javnog života, poput Aleksandre Dojčinović, Ane Gruice, Ive Perkušića, Ane Čagalj i mnogih drugih.
Aleksandra Dojčinović | Foto: Matic Borković

Aleksandra Dojčinović | Foto: Matic Borković

Najveću pažnju privukla je glumica Ana Gruica, koja je zablistala u smjelom, pravom ljetnom stylingu. Trendovsku haljinu kombinirala je s modnim dodacima u ludim bojama, koje su savršeno naglasile njenu preplanulu put.

Ana Čagalj | Foto: Matic Borković

Ana Čagalj | Foto: Matic Borković

U ništa manje zanimljivim kombinacijama zasjale su i uvijek maštovito odjevena dizajnerica Aleksandra Dojčinović te plavuša Ana Čagalj, koja se također odlučila za sočne ljetne boje.

VIŠE O TEMAMAAna GruicaAna ČagaljAleksandra Dojčinovićštikle
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se