Prekrasna Zagrepčanka u kombinaciji koja oduzima dah

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 12.09.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Još jedna čarobna kasnoljetna kombinacija stiže nam sa subotnje špice koja je donijela dozu pravog modnog uzbuđenja i označila povratak dobrih street style lookova u grad

Dobre mode nikad dosta, a rujan nam je - prvenstveno zahvaljujući dobrim klimatološkim uvjetima - donio novu snažnu dozu modnog uzbuđenja. Povratak dobrih street style lookova u grad u znaku je izvrsnih ljetnih i prvih ranojesenskih komada, dobrih kombinacija ne manjka, a ova pred vama definitivno je jedna od boljih.

Ova savršeno dotjerana zagrebačka ljepotica pokazala nam je da i dnevna modna izdanja mogu biti elegantna, profinjena, glamurozna i zavodljiva, a njen styling i na Instagramu je pokupio niz komplimenata.

Nepogrešivi bijeli komplet (suknja i kratki top s vezanjem na trbuhu) pokazali su se kao pun pogodak, posebno u kombinaciji s upečatljivim, iznimno ženstvenim sandalama. Look je upotpunjen pravom ljetnom torbom i nezaobilaznim sunčanim naočalama.

"Ona bi u svakoj kombinaciji mogla ušetati na neki holivudski event", "Koja žena", "Predivno", "Oduzima dah, meni je sve savršeno" - to su neke od Instagram reakcija na ovo rujansko izdanje. Slažete li se s njima?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano