Predstavljen luksuzni resort Molum Hotel & Residences

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2023.

0

Foto: Molum Hotel & Residences

Foto: Molum Hotel & Residences

Turistička ponuda Hrvatske bogatija je za novi resort kategorije 5 zvjezdica, unutar kojeg se nalazi hotel i šest objekata sa 60 rezidencija, čija je prodaja već počela. Završetak radova predviđen je za srpanj 2024. godine.

Smješten u središtu Dalmacije, na samoj obali pitoresknog mjesta Sv. Filip i Jakov, Molum Hotel & Residences novo je najljepše i najluksuznije mjesto za odmor, koje spaja najbolje od Mediterana. Upravo takvog, zamislio ga je hrvatski poduzetnik i investitor projekta - Jako Andabak, zahvaljujući kojem je turistička ponuda Hrvatske bogatija za resort kategorije 5 zvjezdica, unutar kojeg je smješten hotel, šest objekata sa 60 luksuznih rezidencija, ispred kojih se nalazi uređena plaža, nekoliko velikih bazena, dječji bazen te igralište. Drugim riječima, u njemu se isprepliće sve što je potrebno za idealan odmor cijele obitelji – od wellnessa i SPA zone, fitness centra, restorana, barova, sadržaja za djecu pa sve do nove marine u neposrednoj blizini.

Ideja cijelog projekta je povezati dobru investiciju s bezbrižnim užitkom pa se tako već sada 60 spomenutih rezidencija nalazi na tržištu za prodaju, po modelu servisiranih rezidencija. Upravitelj Molum Hotel & Residences jamči minimalni godišnji prinos u iznosu od 4 % od kupoprodajne cijene/investicije u prve četiri godine, odnosno do kraja 2027. godine.

Kao i brojne premium nekretnine u Hrvatskoj, i ove rezidencije upisane su u Regent Real estate agency, jedinstvenu agenciju fokusiranu na premium nekretnine, koja nudi cjeloviti pristup prodavateljima i kupcima nekretnina te koja se u potpunosti vodi potrebama i željama klijenata.

Foto: Molum Hotel & Residences

Foto: Molum Hotel & Residences

Rezidencije se prodaju kao etažno vlasništvo. Predmet prodaje je uređena rezidencija koja predstavlja dio Molum Hotel & Residences, koja je namijenjena turističkom iznajmljivanju te koju vlasnik može koristiti uz sve prednosti koje pruža Molum Hotel & Residences. Sve rezidencije projektirane su prema najvišim standardima kvalitete i funkcionalnosti, a krasi ih suvremeni dizajn. Opremljene su vrhunskom opremom i tehnologijama. Molum Hotel & Residences odlikuje spoj moderne arhitekture i profinjenog ambijenta, karakteristično autentičnih lokaliteta i inspirirajuće prirode, brižnih detalja te šarmantnih posebnosti koje stvaraju nezaboravne uspomene i daju uvid u jedan sasvim drugačiji način života.

Foto: Molum Hotel & Residences

Foto: Molum Hotel & Residences

Molum je mjesto gdje se spajaju različite priče - Molum nije samo mjesto dodira drevnog i suvremenog, on je mjesto povezivanja priča koje se međusobno isprepliću i nadopunjavaju – brodice i kopna, obitelji i prijatelja, zabave i smiraja, druženja i osame, putovanja i ostajanja, susreta i rastanaka, prirode i baštine, mirisa i okusa, sigurnosti luke i avanture pučine... Okružen s čak 5 reprezentativnih nacionalnih parkova te 3 parka prirode.

Rezidencije su 'utopljene' u bogatu mediteransku hortikulturu i prirodni hlad. Ispred naselja je uređena plaža prilagođena obiteljskom odmoru, a povijesni centar mjesta i novoizgrađena marina nalaze se u neposrednoj blizini, svega 5 minuta šetnje od turističkog naselja.

Foto: Molum Hotel & Residences

Foto: Molum Hotel & Residences

Lokacijski, resort je smješten idealno, u samom središtu Dalmacije, samo 25 km od Zadra i zadarske zračne luke, 50 km od Šibenika, i svega 2,5 sata vožnje od Zagreba. Trenutno je u fazi provedba građevinskih radova i uređenje cjelovitog turističkog naselja. Završetak radova i otvaranje naselja predviđeno je za srpanj 2024. godine.


VIŠE O TEMAMASv. Filip i JakovMolum Hotel & Residences