Pred vama su najtraženije ZARA hlače za proljeće 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 08.03.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Traper se, kao što je očekivano i više puta najavljeno, ovog proljeća vraća u velikom stilu, a jedan model od denima zasjenio je sve druge u Zarinom odjeljku sa ženskim hlačama

Sitno brojimo do službenog starta proljeća, a uskoro ćemo doznati hoće li kalendarski početak nove sezone pratiti i onaj klimatološki. Kako god bilo, proljetne temperature trebali bismo osjetiti do kraja mjeseca, pa ako kojim slučajem još uvijek niste ulovili dobre novosezonske komade, znate što vam je činiti!

A pred nama je, po svemu sudeći, sezona koju će, uz kožu, najviše obilježiti traper. Denim će se nositi doslovno od glave do pete, a najveća će potražnja - nimalo iznenađujuće - biti za trapericama. I tu će značajnu ulogu igrati retro modeli, kako oni s daškom sedamdesetih, tako i oni inspirirani devedesetim godinama prošlog stoljeća.

I u Zari je krenula velika potražnja za denim novitetima, a u odjeljku rezerviranom za ženske hlače jedan je model traperica zasjenio sve druge. Najprodavaniji je ovaj model "wide-leg" traperica s poderotinama. Krute traperice visokog struka s pet džepova stižu u svijetloplavom denim izdanju (a usto su dostupne i u još jednoj, malo tamnijoj varijaciji).

Zara

Zara

Ove hit traperice za proljeće 2023. u Zari vas čekaju po cijeni od 29,95 eura (225,66 kn), a vi nam recite biste li ih i vi rado vidjeli u svom ormaru!


VIŠE O TEMAMAtrapericeZaraženske hlačeširoke trapericeženske traperice
Povezano