Pred vama je najtraženija Reserved suknja za jesen 2023.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 25.09.2023.

0

Foto: Reserved

Foto: Reserved

Umjetna koža se s prvim svježijim danima u velikom stilu vraća u naše živote i naše ormare, a jedna suknja od ovog materijala našla se u krugu najtraženijih Reserved komada u rujnu 2023.

Dugo smo uživali u toplom ljetu, ali finalni dani rujna podsjećaju nas da smo ipak zakoračili u kalendarsku jesen. Pred nama je dio godine u kojem će primat preuzeti neke nove boje, neki novi materijali - i neki novi uzorci.

Klasici jeseni su ipak iznad svega, pa će tako vječni denim i nezamjenjiva (umjetna) koža preuzeti tron, a to potvrđuju i liste bestselera iz novih kolekcija najtraženijih brendova.

Reserved

Reserved

Provjerili smo što je novo na popisu najprodavanijih rujanskih komada u Reservedu. Pažnju nam je privukla najprodavanija suknja, riječ je o jednom komadu koji je istovremeno i trend i klasik - i koji s razlogom mnoge dame žele i u svojoj garderobi. Najbolje se u kategoriji suknji prodaje ovaj efektni crni model midi duljine od umjetne kože. Odlično će ići sa svim drugim jesenskim komadima i tipovima gležnjača i čizama, i nema sumnje da je riječ o dobroj modnoj investiciji.

Foto: Reserved

Foto: Reserved

I cijena ovog Reservedovog hita je ugodna, iznosi 22,99 eura (173,22 kuna).


VIŠE O TEMAMAsuknjeReservedmidi suknjekožne suknje
Povezano