PreCleanse Balm – luksuzni balzam za besprijekorno čistu kožu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.09.2017.

0

Dermalogica PreCleanse Balm

Dermalogica PreCleanse Balm

Raskošan uljni balzam uklanja slojeve nečistoće bez narušavanja zaštitne barijere ili začepljenja pora te kožu priprema za drugi korak čišćenja

Suvremeni život prepun je kontradikcija. Dah osvježavamo trakicama koje se tope na jeziku, od neugodnih mirisa štitimo se dezodoransima, mikrobe  uklanjamo antibakterijskim gelovima. Ipak, mnogima od nas koža je prljava. Doslovno!

Da bismo razumjeli ovu tvrdnju, prvo moramo razumjeti kako čistači zapravo djeluju. Većina žena koristi klasična sredstva za čišćenje lica. Ti proizvodi sadržavaju površinski aktivne tvari ili surfaktante koji “odrađuju” prvu fazu čišćenja: uklanjaju nečistoće topive u vodi. Čestice topive u ulju pritom se zadržavaju na licu, osobito ako je riječ o masnom tipu kože. Kad u obzir uzmemo sve što se tijekom dana nakupi na koži (sebum, razni toksini, ostaci šminke), jasno je da samo jednim čistačem ne možemo odraditi dobar posao.

Dvostruko čišćenje = dvaput čistija koža

Jezikom kemije: slično privlači slično. Sredstvo za čišćenje čiji je glavni aktivni sastojak ulje uspješno razgrađuje slojeve sebuma i vodootpornog make-upa jer se uljne molekule (čistača i one na koži) međusobno vežu. Time pomaže drugom čistaču da prodre u najdublje slojeve kože i postigne gotovo profesionalnu razinu čistoće – bez neugodnog osjećaja zatezanja i suhoće.

Raskošan uljni balzam | Foto: Dermalogica

Raskošan uljni balzam | Foto: Dermalogica

Dermalogica terapeuti već godinama primjenjuju tehniku dvostrukog čišćenja i upozoravaju svoje klijente na njenu važnost u svakodnevnoj rutini – a novi čistač PreCleanse Balm logičan je nastavak priče o besprijekorno očišćenoj koži.

Ovaj luksuzni balzam - čija je glavna aktivna komponenta ulje koštice marelice - u dodiru s vodom pretvara se u mliječnu emulziju te učinkovito otapa sebum, vodootporni make-up, polutante i metaboličke produkte zarobljene u porama. Istodobno, kompleksom prirodnih biolipida osnažuje obrambenu funkciju kože te je štiti od dehidracije. Eterična biljna ulja i ekstrakti citrusa krijepe i osvježavaju kožu čineći ritual čišćenja ugodnim svim osjetilima.

Silikonska rukavica kao praktičan dodatak ovom proizvodu

Silikonska rukavica kao praktičan dodatak ovom proizvodu

PreCleanse Balm prilagođen je svakodnevnoj upotrebi, nema iritirajućih sastojaka, a svojom raskošnom teksturom i hranjivim sastojcima posebnu ugodu donosi suhoj koži.
 
Praktičan dodatak ovom proizvodu je silikonska rukavica koja radi blagi piling lica čime omogućuje da vaš preporučeni Dermalogica čistač u drugoj fazi čišćenja postigne još bolji učinak.


VIŠE O TEMAMADermalogicakozmetikačišćenje licačišćenje kože
Povezano