Prada: Ženske sunčane naočale za proljeće/ljeto 2015.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.04.2015.

1269

Prada SPR 24R

Prada SPR 24R

Najnovija kolekcija Pradinih ženskih naočala za proljeće/ljeto 2015. otkriva eklektičnu igru stilova, kombinirajući suvremeni dizajn i eksperimentiranje novim materijalima

Model SPR 24R – Prada Cinéma Collection: Ove sunčane naočale predstavljaju stilsku evoluciju specijalne kolekcije Prada Cinéma. Utjelovljujući duh sportskih naočala iz četrdesetih godina prošloga stoljeća, ovaj model se diči sofisticiranom strukturom koja pomiruje velik, četvrtasti prednji dio s tankim acetatnim ručkicama. Metalni, izražajni dvostruki most ovdje je reinterpretiran u ženstvenom stilu. Naočale možete pronaći u nijansama đurđice, granata i tinte, kao i u klasičnoj crnoj te kornjačevini. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.
Prada SPR 25R

Prada SPR 25R

Model SPR 25R – Prada Cinéma Collection: Ovaj novi model sunčanih naočala iz specijalne kolekcije Prada Cinéma odlikuje se nepravilnim, kvadratnim prednjim dijelom okvira čije se linije stanjuju prema krajevima, a dodatno ih ističe odvažan metalni most. Lepeza boja kreće se od klasične crne i kornjačevine pa do nijansi đurđice, granata i tinte. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.
Prada SPR 29R

Prada SPR 29R

Model SPR 29R: U kolekciji ženskih sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2015. Prada donosi novu reinterpretaciju klasičnog modela odvažnih gabarita i ženstvenog duha. Kvadratni prednji dio istaknut je blagim mačkastim linijama, dok debele ručkice ovim naočalama daju posebnu dozu osebujnosti. Dostupne su u klasičnim tonovima crne, kornjačevine i srednje tamne kornjačevine, kao i u novim nijansama orhideje i kanadske kune s mliječnim i nijansiranim efektima. Slovni logotip Prada ugraviran je na ručkicu.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočalePradaPrada Cinema Collection
Povezano