Prada Linea Rossa: Sunčane naočale za jesen/zimu 2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.11.2014.

95

Prada Linea Rossa za jesen/zimu 2014/2015.

Prada Linea Rossa za jesen/zimu 2014/2015.

Naočale iz aktualne kolekcije su lagane, ugodne za nošenje i iznimno otporne na djelovanje vanjskih utjecaja

Kao nadahnuti spoj tehnologije, inovacija i sportskog dizajna, nova kolekcija naočala Prada Linea Rossa (za jesen/zimu 2014/2015) rezultat je najnaprednijeg tehničkog inoviranja, kombinacija linearne i jednostavne estetike s funkcionalnošću i najvećom ugodnošću nošenja.
Novoj kolekciji svojstven je inovativan visokootporan gumeni plašt kojim se artikli prekrivaju pri visokim temperaturama putem brizganog tlačnog lijevanja – naočale su stoga lagane, ugodne za nošenje i iznimno otporne na djelovanje vanjskih utjecaja.
SPS 53Q

SPS 53Q

Model SPS 53Q: Savršena kombinacija tehničke inovacije i rafiniranog dizajna. Ovaj sportski model četverokutno oblikovan model diči se gornjim metalnim profilom prednjeg dijela i jakim, gumom presvučenim drškicama. Gumeni dio postoji u tonovima crne, ugljenosive, burgundac i bijele boje, u skladu s bojama ručkicama ton-na-ton.

SPS 54Q

SPS 54Q

Model SPS 54Q: Elementarnost i tehničke inovacije lozinka su ovih novih sunčan ih naočala iz linije Prada Linea Rossa. Četverokutan obris s gornjim metalnim profilo m prednjeg dijela i gumom presvučene drškice. Zahvaljujući završnoj obradi u gumi, ove nove naočale su jake, ali i lagane. Dostupne su u
crnoj, olovnoj i ugljenosivoj boji, u savršenom skladu s mitskom gumenom završnom obradom.

VIŠE O TEMAMAsunčane naočalePradaPrada Linea Rossasportski stil
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se