Prada by LG – Luksuzni modni dodatak

Piše: CroModa.com
Objavljeno 28.10.2008.

0

LG Electronics i Prada Group objavli su da nastavljaju svoje partnerstvo te najavili drugi mobilni telefon PRADA Phone by LG za kraj ove godine.

LG Electronics i Prada Group objavli su da nastavljaju svoje partnerstvo te najavili drugi mobilni telefon PRADA Phone by LG za kraj ove godine.

Prada by LG

Prada by LG

 

Iako gotovo identičan izrazito uspješnom „originalu“, novi telefon ima skrivenu tajnu: Jednim laganim pokretom ultra tanka tipkovnica može se izvući ispod uređaja. Jednako kao što se i pojavljuje, tipkovnica se vrlo jednostavnim, kliznim pokretom vraća natrag. Ova karakteristika čini uređaj modernom ikonom mobilnog stila i dizajna u usporedbi s konkurencijom. Novi PRADA Phone by LG željno je očekivani nasljednik originalnog Pradinog telefona koji je prvi spojio Pradu s LG-em,

Prada by LG

Prada by LG

jednom od najnaprednijih i tehnološki najrazvijenijih tvrtki na svijetu. 

Pradin telefon ušao je u povijest kao prvi telefon na tržištu sa zaslonom u potpunosti osjetljivim na dodir. Osim što je posjedovao brojne napredne značajke, PRADA Phone by LG bio je i visokoestetski dotjeran uređaj koji je brzo postao vlasništvo više od milijun modno osviještenih, zahtjevnih  korisnika. Elegantan izgled telefona kombiniran sa sofisticiranim sučeljem činilo ga je neodoljivim. Kulminacija Pradinog istraživanja i razvoja u kompletnom vanjskom i unutarnjem dizajnu te funkcionalnosti telefona i njegovih dodataka bio je ključ uspjeha. 

Jedinstvena QWERTY tipkovnica, dostupna jedino uz novi PRADA Phone by LG, dizajnirana je kako bi maksimalno olakšala korištenje uređaja. Metalni pokrov nadopunjen glatkim dizajnom pruža ne samo estetsko, već i taktilno zadovoljstvo prilikom dodirivanja ili tipkanja. Srebrna tipkovnica zajedno s onom na zaslonu te tipkama za prihvaćanje i odbijanje poziva daje novu razinu orginalnom, minimalističkom konceptu.

Druge poboljšane funkcije uključuju 3G podršku s video pozivom, HSDPA povezivost od 7.2 Mbps, potpuni HTML pretraživač, kameru od 5 megapiksela sa Shneider-Kreuznach optikom kao i Wi-Fi pristup.

Novi PRADA Phone by LG uređaj ne pruža samo zadovoljstvo korištenja, već je to i luksuzno dizajniran modni dodatak koji je opremljen mnogim naprednim  tehnološkim dostignućima u mobilnoj telefoniji.

Novi PRADA Phone by LG telefon bit će dostupan u Europi i Hrvatskoj krajem 2008. godine s početnom cijenom oko 600 eura.


Povezano