Poznate Splićanke spremne su za ljeto, evo što se nosi

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.05.2022.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Na splitskoj Vidilici predstavljena najnovija IZIPIZI Oversize kolekcija koja nudi novi pogled na dva kultna oblika sunčanih naočala

Za proljeće i ljeto 2022. IZIPIZI  nam je pripremio 'veliko' iznenađenje. Poznati pariški brend koji nas već dvanaest  godina uveseljava savršeno dizajniranim  i pristupačnim  naočalama za sve i za svaki trenutak života, nudi novi osvrt na dva kultna oblika sa svojom prvom linijom Oversize.
Fani Čapalija

Fani Čapalija

Kolekcija je predstavljena, gdje drugdje nego na mjestu na koje se bez sunčanih naočala ne dolazi , uvijek osunčanoj kultnoj splitskoj Vidilici, a predstavljanje nisu propustile splitske ljubiteljice brenda IZIPIZI poput Lucije i Ane Zaninović, Anamarije i Antonia Asanovića, Fani Čapalije, Katarine Smolić, Barbare Kurtović, Nede Makjanić Kunić i Marije Čamber.
Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Sunčane naočale iz nove proljetne kolekcije igraju na XL kartu, a Izipizijevi dizajneri poigrali su se s geometrijskim oblicima i volumenima, kako bi vas odvele u posve novu dimenziju.  Naočale dolaze u dva unisex modela, model #M i #N kao oversized verzije sadašnjih modela #D, odnosno  #E.

Ana Zaninović

Ana Zaninović

Lucija Zaninović

Lucija Zaninović

Kolekcija je izrađena od materijala iz bioloških izvora,  sastoji se od 45% ricinusovog ulja, što ih čini kako otpornim tako i održivim. Ovaj izbor u skladu je s ciljevima koje IZIPIZI želi ostvariti do kraja 2023., pa je ovo i svojevrsna uvertira u postizanju tog cilja: smanjenje ugljičnog otiska za 50% u 3 godine, cilj koji se može postići ponudom od najmanje 30% novih modela od eko-održivih materijala.

Barbara Kurtović

Barbara Kurtović

Goreta Bošković

Goreta Bošković

Marija Čamber

Marija Čamber

Marijana Birkić Lovegrove

Marijana Birkić Lovegrove

Neda Makjanić Kunić

Neda Makjanić Kunić

Sve navedeno, kao i početni rezultati detaljno su opisani u izvješću o ugljičnom otisku, koje brend svake godine objavljuje na svojoj web stranici.

VIŠE O TEMAMAIzipiziFani ČapalijaKatarina SmolićBarbara KurtovićMarija ČamberLucija ZaninovićAna ZaninovićAnamarija Asanović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se