Božićna bajka Anamarije Asanović uskoro stiže i u Zagreb

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.11.2023.

0

Anamarija Asanović

Anamarija Asanović

Kroz cijeli prosinac u samom centru Zagreba – ova poznata splitska modna dizajnerica će održavati niz adventskih radionica za velike i male

Blagdansko vrijeme idealno je za kreativu i učenje nečeg novog, pogotovo kada se sve odvija u dobrom društvu. Ukrasi koje smo sami izradili doprinose blagdanskom uređenju našeg doma, a mogu poslužiti i kao originalni poklon bližnjima. Stoga, ako ste poželjeli ove godine sami izraditi ukrase ili darove - donosimo vam odličnu ideju!

Nakon što je sa svojim radionicama za velike i male proputovala cijelu Hrvatsku, od krajnjeg juga pa sve do stalnog postava na šibenskom dječjem festivalu, poziv iz metropole za Anamariju Asanović je bio onaj koji se ne odbija! Kroz cijeli prosinac u samom centru Zagreba – ova poznata Splićanka će održati niz adventskih radionica za velike i male.

"Izrađivat ćemo ukrase za kuću i bor tehnikama vezenja i šivanja. Što se tiče dječjih radionica, one su naravno nešto jednostavnije od radionica za odrasle, ali vjerujem da dobre zabave svakako neće nedostajati. Zagreb u božićno vrijeme je uistinu čaroban, čak i moja kći Zorka jedva čeka praznike u metropoli, vjerojatno i zbog snijega iako ni to više nije tako neobično za nas Splićane" – kaže Anamarija.

Radionice će se održavati u kreativnom i inspirativnom JS Atelieru kojeg već jako dobro poznaju svi ljubitelji sofisticiranog dekora. U njega se i Anamarija Asanović zaljubila na prvu! Topao božićni ugođaj ove je godine JS Atelier dočarao jednostavnošću prirodnih materijala uz novu interpretaciju klasičnog blagdanskog dekora, a radionice s potpisom poznate domaće dizajnerice koja je zanat brusila u talijanskoj prijestolnici mode samo su točka na i bogate blagdanske ponude! Ovaj čarobni atelier se nalazi na adresi Masarykova 3/1 u samom centru metropole a svojim ambijentom stvara, uvjereni smo - savršenu kulisu za stvaranje nezaboravnih blagdanskih uspomena.

- Volim raditi s ljudima i da ih naučim raditi nešto s rukama. Smatram da je svaki bijeg od svakodnevice nešto što danas treba ponuditi ljudima i vjerujem kako će se brojni sugrađani pronaći u ovoj priči. Svima je, odraslima i onim malima, lijep osjećaj kada stvore nešto vlastitim rukama. Reakcije koje dobijem nakon sata su razlog zbog koje sam se i odlučila na ovaj potez - priznaje splitska dizajnerica koja smatra kako bi se u ovim božićnim radionicama mogli pronaći i brojni turisti kojih se ove zime u hrvatskoj metropoli očekuje rekordan broj.

Prijave za radionice su u tijeku, a svi zainteresirani se mogu prijaviti na mail adresu aa.radionice@gmail.com ili na društvene mreže @JSAteliera i @Anamarije.


VIŠE O TEMAMAAnamarija Asanovićhrvatska modaBožić
Povezano