Poznate Hrvatice u jesenskim kombinacijama, evo što se nosi!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2017.

46

Marijana Batinić | Foto: Bojan Zibar

Marijana Batinić | Foto: Bojan Zibar

U rasprodanoj boutique dvorani među brojnom ženskom publiku uživale su i Marijana Batinić, Antonija Blaće, Renata Sopek, Daniela Trbović...

Sinoć je nova kino sezona u najšarmantnijem kinu u Zagrebu, Kaptol Boutique Cinema by CineStar započela s Très Chicom – prvom od niza filmskih večeri namijenjenih ženskoj publici. U rasprodanoj boutique dvorani među brojnom ženskom publiku uživale su i poznate Hrvatice – između ostalih i Marijana Batinić, Antonija Blaće, Daniela Trbović, Renata Sopek...

Très Chic nova je ponuda Kaptol Boutique Cinema  u koju ćete se zaljubiti na prvu jer u boutique kinu sve poprima još zanimljiviju dimenziju. Jednom u mjesecu stvorite svoju žensku oazu i zakoračite u drugačiju stvarnost. Ambijent u kojem se osjećate posebno svaki dan, baš te večeri upotpunite ženskim društvom koje je spremno opustiti se, posvetiti vrijeme sebi i zaokružiti ga odličnim filmskim naslovom.

Antonija Blaće | Foto: Bojan Zibar

Antonija Blaće | Foto: Bojan Zibar

Filmske večeri koje se pokreću u novoj sezoni imaju limitiran broj sjedala, samo 56, jer se osim u WOW baru, održavaju u prekrasnoj ružičastoj boutique dvorani u kojoj je aktivna usluga Boutique Experience; budući je riječ o boutique iskustvu koje se može doživjeti samo u Kaptol Boutique Cinema, u cijeni kino ulaznice uključeno je i piće u baru, tako da je doživljaj izlaska potpun.

Renata Sopek | Foto: Bojan Zibar

Renata Sopek | Foto: Bojan Zibar

Znate da zaslužujete izlazak, svoje vrijeme, piće s prijateljicama, mamama, kćerima, sestrama. Neka to bude ženski kružok koji vas čini sretnijima, upravo u Kaptol Boutique Cinema. Sljedeća Très Chic večer rezervirana je za 05.10.2017. kada će biti projekcija filma 'Snaga je u meni', redatelja Davida Gordona Greena.

Daniela Trbović | Foto: Bojan Zibar

Daniela Trbović | Foto: Bojan Zibar

Koja od ove četiri kombinacije vam je najbolja?


VIŠE O TEMAMAMarijana BatinićAntonija BlaćeRenata SopekDaniela TrbovićKaptol Boutique Cinema
Povezano