Poznate Hrvatice ovog proljeća ne mogu bez jednog modnog dodatka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.03.2018.

41

Poznate Hrvatice predvođene Renatom Sopek, Antonijom Stupar Jurkin i Lorenom Nosić među prvima su kreirale svoj Hoops sat

Pojam vremena danas je više značajan nego ikad u povijesti. No, satovi kakve smo poznavali kroz povijest, dolaskom mobitela i drugih elektronskih naprava, postali su prije svega statusni i modni simbol. Hrvatska je, poput brojnih svjetskih metropola, dobila novi modni dodatak koji će oduševiti na prvu.

Poznate Hrvatice predvođene Renatom Sopek, Antonijom Stupar Jurkin, Lorenom Nosić, Marijanom Mikulić, Mirjanom Mikulec, Antonijom Šolom, ali i mladom Youtube zvijezdom Nikom Ilčić, među prvima su kreirale svoj Hoops sat i narukvice koji su oduševili milijune diljem svijeta.

Hoops

Hoops

"Sat nosim svaki dan, štoviše opsjednuta sam njima i veliki sam kolekcionar te više ni ne brojim koliki je broj satova u mojoj kolekciji. Budući da su trenutno boje in ja sam izabrala živahan i veseli sat. Kod brenda Hoops mi se najviše sviđa presonaliziranost, jer ne samo da su satovi već su to modni dodaci. Hoops nudi i divan dizajn nakita uz funkcionalost sata što djeluje jako upečatljivo te mi je iznimno drago da se kod nas na tržištu pojavio ovaj brend s kojim sam se prvi put susrela u Italiji na putovanju!" – izjavila je Renata Sopek.

Renata Sopek i Lorena Nosić

Renata Sopek i Lorena Nosić

Današnji satovi djevojkama su prije svega modni dodatak, za razliku od jednog od prvih satova koji je davne 1571. godine dobila britanska kraljica Elizabeta I. Tada je sat služio isključivo svrsi pokazivanja vremena, danas je pak on više dodatak uz odabir odjeće. Novi hit Hoops satovi koji se ekskluzivno nalaze u City Centru West vrlo brzo osvajaju jednostavnošću i mogućnošću da ih sami kreiramo, a dostupni su svima. Oni nisu sat, već modni dodatak koji pokazuje vrijeme.


VIŠE O TEMAMAsatoviRenata SopekHoopsručni satoviAntonija Stupar JurkinAntonija ŠolaLorena NosićNika Ilčić
Povezano