Poznate dame zasjale u haljinama, štikle Lidije Bačić u prvom planu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.12.2016.

50

U novoj kolekciji Vesne Spose uživala su brojna poznata lica poput operne pjevačice Sandre Bagarić, Ane Vilenice, Sonje Kovač...

I za ovu zimu poznata hrvatska dizajnerica Vesna Pretković pripremila je limitiranu kolekciju elegantnih večernjih i vjenčanih haljina koje su savršene za nadolazeće gala zabave ili bajkovita vjenčanja. Modernom ženskom kolekcijom za jesen/zimu 2016/2017. dominiraju top boje sezone i pažljivo birani vrhunski materijali, povezani sa čipkom i tilom, a sve u znaku nadolazećih blagdana. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a detalji na haljinama slave eleganciju.
Kolekcijom "Božićna haljina by Vesna SPOSA" prevladavaju crna, crvena, zlatna i puderaste boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom, a važan su dio svakako šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit. Vjenčanice su posebno raskošne, s upečatljivim donjim dijelom, a upotpunjene su prozirnim velovima koje će upotpuniti ovu zimsku čaroliju.
Reviju su nosile poznate manekenke Ivana Mišura, Natalija Prica, Nikolina Miletić, Rahela Barić i Lorena Kovač. U kolekciji su uživala brojna poznata lica poput operne pjevačice Sandre Bagarić, koja je ujedno i vodila program, zatim Ane Vilenice, Danijele Pintarić, Lidije Bačić, Sonje Kovač, Borisa Banovića... Kako je bilo na reviji - provjerite u galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMALidija BačićVesna SposaSandra BagarićAnja AlavanjaVesna PretkovićIvana MišuraBarbara FilipovićSonja KovačHana HadžiavdagićAna VilenicaVesna Pretković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se