Poznate cure nisu propustile Picnic Your Way

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.05.2018.

0

Mara Bratoš

Mara Bratoš

Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria

Teško je zamisliti da jedna od najljepših zagrebačkih lokacija, skriveno dvorište i vrt Likovne Akademije, može postati još čarobnijom. No, uz dobru unplugged glazbu, mirisnu hranu, ispijanje osvježavajućeg piva s omiljenim društvom te vizualnim detaljima koji pozivaju na uživanje i opuštanje, sinoć se u srcu Zagreba dogodila prava ljetna čarolija. Glavni je krivac Staropramen unplugged experience piknik uz koji zabave sigurno neće ne nedostajati ni u narednim danima.
Iva Šulentić

Iva Šulentić

Dekice, pletene piknik košare, svjećice i baldahini, zvuci najpoznatijih domaćih i svjetskih hitova u izvedbi talentiranih Matije Cveka i Alena Đurasa, bio je više nego odličan uvod u ono što nas u Likovnoj Akademiji očekuje sve do ponedjeljka.
Ida Prester

Ida Prester

U ovom su jedinstvenom  unplugged experienceu sinoć uživala i brojna poznata lica poput Ive Šulentić, Mare Bratoš, Tamare Garbajs, Ide Prester, Larise Lipovac, glumica Nine Kaić Madić i Mije Krajcar, modela Lune Valas i Damjana Leboša, glazbenika Saše Lozara, Marka Kutlića, Jure Brkljače, blogera Ivana Čosića te brojni drugi.

Nina Kaić Madić

Nina Kaić Madić

Picnic Your Way druženje u Likovnoj akademiji nastavlja se i danas, a posjetitelji će imati priliku uživati uz live svirku Nikola Marjanović tria. Sutra je na rasporedu Damir Kedž, dok je zadnji dan prvog vikenda rezerviran za Niku Turković i Matiju Cveka. Zagrepčane i ostale posjetitelje očekuje pomno pripremljen i odabran program i na Rokovom perivoju, drugoj savršenoj lokaciji od 25. do 27. svibnja, gdje će prvi zasvirati Ljetno kino, u subotu Saša Lozar, dok su čast da zatvore ovo posebno Staropramen piknik iskustvo dobili Nela i Matija Cvek.

VIŠE O TEMAMAIda PresterStaropramenMara BratošIva ŠulentićNina Kaić Madić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se