15 kombinacija poznatih Hrvatica za proljeće 2022.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2022.

0

IZIPIZI je u svoj novi prostor u Dežmanovoj 1 privukao brojne domaće fashionistice, od Ive Šarić do Mare Bratoš i Judite Franković

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Nakon što su u proljeće 2017. godine, Dežmanov prolaz i IZIPIZI store postali nezaobilazno mjesto svih koji vole jednostavan, inovativan i trendi dizajn, zagrebački IZIPIZI preselio je u prostor koji na adekvatniji način predstavlja brend koji je u vrlo kratkom vremenu postao jedan od najtraženijih u Hrvatskoj.

Adresa ostaje ista, mijenja se samo broj, pa ćete tako svoj omiljeni model naočala moći pronaći u Dežmanovoj ulici, ali na broju 1.

IZIPIZI naočale su lagane, fleksibilne, prikladne za sve dobne skupine i za sve prilike, a dolaze u raznim modelima i bojama, u što su se posjetivši novi prostor u Dežmanovoj ulici 1, uvjerile i dugogodišnje ljubiteljice tog brenda, Jelena Veljača, Judita Franković, Mirela Kardašević, Mara Bratoš, Mia Matić, Luna Valas, Nika Kamenski, Rita Rumora koje su s prvim nagovještajima lijepog vremena, požurile upotpuniti svoju kolekciju sunčanih naočala, novim, neodoljivim IZIPIZI modelima.

Grafičko oblikovanje u novom prostoru posebno za ovu prigodu napravio je poznati zagrebački umjetnik Saša Šekoranja.

Što se nosilo, provjerite u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAIzipiziJelena VeljačaJudita FrankovićIva ŠarićRita RumorMara BratošLuna ValasNika KamenskiMia Matić
Povezano