Opet na naslovnici Voguea: Gemma Ward vraća se u formu!

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 10.11.2014.

0

Gemma Ward za australski Vogue

Svjetsku karijeru započela je prije 10-ak godina, a onda ju neočekivano okončala 2009. Nezaboravna Gemma Ward sada se vraća na naslovnicu Voguea.

Gemma Ward za australski Vogue

I u Australiju polako stiže prosinac, iako u toj divnoj i dalekoj zemlji ima potpuno suprotno značenje nego u Europi i SAD-u. Na naslovnicu tamošnjeg izdanja magazina Vogue za posljednji mjesec u godini u velikom se stilu vratila Gemma Ward, 27-godišnja plavuša koja je svijetom mode žarila i palila od 2003. do 2009., kada je najavila povlačenje sa scene.
Gemma je tada manekenstvo pokušala zamijeniti glumom te se u društvu Liv Tyler pojavila u američkom horror-filmu "The Strangers".
Iako se vjerojatno više nikada neće vinuti u visine u kakvima je bila sredinom prošlog desetljeća (jedno vrijeme bila je i u krugu 10 najbolje plaćenih modela svijeta), Gemma je na coveru australskog Voguea pokazala da još uvijek "nije za staro željezo".

Naslovnu fotografiju potpisuje Emma Summerton.

VIŠE O TEMAMAGemma WardVogueEmma Summerton
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se