Postanite zvijezda kampanje britanskog branda Illamasqua!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2012.

0

Illamasqua traži zvijezde nove reklamne kampanje

Illamasqua traži zvijezde nove reklamne kampanje

Britanski brand Illamasqua za svoju novu reklamnu kampanju traži 'obične' ljude svih dobnih skupina

Illamasqua voli kršiti pravila. Ovog puta idu protiv dobnih predrasuda, ne samo u kozmetici već i u društvu općenito. "Zašto bi kada dostignete 40-e zapali u dosadnu i zapuštenu verziju svoje originalne osobnosti?", pita se Joseph Corrė iz Illamasque.

Od prvoga dana tvrdili smo Illamasqua nikada neće biti definirana društveno, dobno i spolno

llamasqua je u potrazi za ljepotom bez dobnih granica i zato će u svojoj novoj reklamnoj kampanji povezati ljude bez obzira na njihovu starost.

Ako ste vi osoba koju ne definiraju godine, ili poznajete nekoga tko odgovara tom opisu, Illamasqua vas želi ohrabriti da prijavite svoju majku, tetu, baku ili bilo koju osobu snažnog karaktera da sudjeluje u novoj kampanji, glamuroznom photoshootingu koji slavi sve dobne skupine i sve razlike.

Osim individualaca, traže se i parovi za snimanje, majke i kćeri, nećakinje i tete, bake i unuci. Kmbinacije su nebrojene.

"Od prvoga dana tvrdili smo Illamasqua nikada neće biti definirana društveno, dobno i spolno nego jednostavno načinom razmišljanja. Naše mušterije dolaze u potrazi za dopuštenjem ili kako bi dobile samopouzdanje da nose make-up glasnije i ponosnije", kaže Illamasqauin osnivač Julian Kynaston.

> Sebe ili nekog drugog možete prijaviti ovdje


VIŠE O TEMAMAIllamasquaJoseph CorrėJulian Kynaston
Povezano