Pomaknite granice uz ljetnu kolekciju adidas StellaSport!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2016.

92

adidas StellaSport S/S 2016.

adidas StellaSport S/S 2016.

Kolekcija se sastoji od širokog asortimana odjeće upotpunjenog modnim dodacima poput šilterica, čarapa, dokoljenki, torba i ruksaka

Adidas donosi dašak 70-tih te bezbrižnost kalifornijskih ljeta u novoj StellaSport kolekciji za proljeće/ljeto 2016. namijenjenoj mladim urbanim djevojkama koje vole aktivan život sa stilom. Upečatljiv logotip u raznim bojama, isprani izgled tkanina i cvjetni printevi oživljavaju dinamični duh nove kolekcije koja će sigurno oduševiti ljubiteljice dobrog stila.

Kolekcija se sastoji od širokog asortimana odjeće te je upotpunjena s modnim dodacima poput šilterica, čarapa, dokoljenki, torba i ruksaka uz kojih će svaka avantura biti na dohvat ruke.

Uz jednostavne monokromne siluete koje se savršeno slažu s koloritnim logotipom korištena je i inovativna Climastorm tehnologija koja omogućava da urbane avanturistice budu nezaustavljive neovisno o vremenskim uvjetima. Poznata adidasova Climalite tehnologija u sportskim grudnjacima i tajicama omogućava savršenu prozračnost i u uvjetima iznimnih vrućina prateći pritom linije tijela.

Kolekcija adidas StellaSport proljeće/ljeto 2016 dostupna je u adidas shopovima diljem Hrvatske. Preporučene maloprodajne cijene možete pronaći u zasebnom dokumentu u sklopu press materijala.


VIŠE O TEMAMAAdidasStella McCartneysportska odjećasportske tajicetajicešiltericeadidas StellaSportsportski grudnjaci
Povezano