Poljski novinari pripremali zagorske štrukle

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.04.2021.

0

Foto: HTZ

Foto: HTZ

Zagorske štrukle i samoborske kremšnite pripremali su urednici turističkih magazina, blogeri CroLove te poznate poljske gastro blogerice Krytyka Kulinarna i MintaEats

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj, u suradnji s prestižnim poljskim gastro časopisom KukBuk, pripremilo je virtualnu gastro radionicu "Hrvatska, puna okusa" za 25 poljskih novinara među kojima su bili predstavnici najveće državne poljske televizije TVP, najveće privatne televizije TVN, glavna urednica National Geographica i National Geographic Travelera, vodeći urednici turističkih magazina poput najčitanijeg WaszaTurystyka i portala Onet.pl, Wp.pl i Fly4Free.pl, blogeri CroLove te poznate poljske gastro blogerice Krytyka Kulinarna i MintaEats.
Poljski novinari tradicionalne hrvatske specijalitete pripremali su u svojim privatnim kuhinjama, a dan prije dobili su sve potrebne sastojke kako bi vlastitim rukama zamijesili zagorske štrukle i samoborske kremšnite. Svoj rad novinari su izvještavali na društvenim mrežama uz hashtag na poljskom #ChorwacjaPełnaSmaku što u prijevodu znači #Hrvatskapunaokusa.
U opuštenom ozračju razgovaralo se i o hrvatskim planovima za ovogodišnju sezonu te aktualnom projektu Safe Stay in Croatia kojim se Hrvatska i na poljskom tržištu promovira kao poželjna destinacija.

VIŠE O TEMAMAzagorske štruklesamoborske kremšnitehrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se