Police HALO: Sunčane naočale koje osvajaju na prvi pogled!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.12.2016.

0

Nova kolekcija sunčanih naočala talijanskog branda Police idealno povezuje bogato nasljeđe kultnog modnog i lifestyle branda s modernim identitetom revolucionarnog koncepta

Police Halo

Police Halo

Maštoviti modeli s potpisom Enrica Furlana, novog kreativnog direktora house brandova grupacije De Rigo Vision, izdvajaju se atraktivnim oblicima te super-inovativnim strukturama i materijalima. Snažan identitet branda Police, jasno stilsko pozicioniranje i posvećenost detaljima tri su glavne smjernice kojima se novi kreativni direktor vodio pri dizajniranju sunčanih naočala koje predstavljaju pogled u prošlost s ciljem stvaranja budućnosti.

Glavne zvijezde Police kolekcije za 2017. godinu su HALO modeli koji najavljuju ultra-ravne leće kao vodeći trend nove sezone. Ove jedinstvene unisex naočale kreirane su  posebnom tehnikom izrade kod koje je isti materijal korišten i za leće i za prednji dio okvira, čime je dobivena jedinstvena kombinacija transparentnosti i zrcalnog efekta. Jedini metalni dio su tanke ručkice i profil koji okružuje prednji dio okvira, a HALO linija sunčanih naočala donosi popularne četvrtaste i panthos oblike, od kojih je svaki dostupan u 6 boja, što čini ukupno 12 stilova. Uz Policeove kultne DUO leće i dupli most koji svojom pouzdanošću odražava samu srž talijanskog branda, „buntovna“ i u potpunosti obnovljena kolekcija za 2017. idealno najavljuje dizajnerke i stilske inovacije koje nas očekuju su novoj sezoni.

Cijena Police HALO modela je 1.345,00 kn, a prodajno mjesto je Optika Anda.


VIŠE O TEMAMAPolicesunčane naočaleOptika AndaEnrico FurlanDe Rigo Vision
Povezano