Pokloni za Valentinovo: Dior, Smashbox, Lancome, Estee Lauder

Piše: CroModa.com
Objavljeno 28.01.2010.

0

Dior - Make-up

Kozmetičke kuće Dior, Lancome, Estee Lauder, Smashbox i Tarte shvatile su potencijal Dana zaljubljenih te pripremile prigodne kolekcije make-upa

Kozmetičke kuće Dior, Lancome, Estee Lauder, Smashbox i Tarte shvatile su potencijal Dana zaljubljenih te pripremile prigodne kolekcije make-upa

Dior - Make-up

Posebne tematske kolekcije za Valentinovo priredili su Smashbox, Philosophy, Dior, Estee Lauder, Tarte Cocmetics i Lancome. Odličan način za borbu protiv famozne recesije: Ljudi su zaljubljeni i ne žele štedjeti na maštovitim poklonima!

Prestižni Dior za Valentinovo nudi ekskluzivnu tematsku liniju make-upa, koja je dio proljetne kolekcije Boudoir. Dior je snažno inspiriran čipkom (baš kao i Mac u svojoj zimskoj kolekciji), a komadi se kreću od 23 do 55 američkih dolara.

Love Your Lips by Estée Lauder nam donosi 12 ruževa za usne od kojih su tri nova: Cherry Kiss, Pink Kiss i Coral Kiss. Proizvodi dolaze u prigodnim ljubavnim pakiranjima a koštaju oko 20 američkih dolara.

Smashbox je pripremio cjelovitu ‘srcolomnu’ kolekciju, u koju je uz klasični make-up uključen i parfem, a cijene se, u ovisnosti o proizvodu, kreću od 19 do 34 američka dolara.

Lancôme se odlučio za specifičnu strategiju; njihova ciljna grupa su zaljubljeni muškarci koji bi njihovim paketom trebali usrećiti svoje ljepše polovice. Paket za Valentinovo sadrži parfem, gel za tuširanje, losion za tijelo i stylish kozmetičku torbicu. Cijena je 68 američkih dolara, a u standardnoj prodaji sve skupa vrijedi 92 dolara.


Povezano