Počinje Nokia Papaya Day&Night Festival

Piše: CroModa, , Zagreb, Novalja
Objavljeno 12.07.2011.

0

Nokia Papaya Day&Night Festival

Nokia Papaya Day&Night Festival

Ljetna party groznica u novaljskoj Papayi nastavlja se u srijedu s početkom dugoiščekivanog Nokia Papaya Day&Night Festivala. Axwell, Beltek, Mario & Aljosha, Markus Schulz, Freemasons i Chris Lake idućih će dana zapaliti plažu Zrće.

Nakon vikenda ispunjenog nastupima glazbenih velikana Armina Van Buurena i Fatboy Slima, novaljska Papaya nastavlja u žestokom ritmu. Tisuće gostiju pristižu na otok kako bi od sutra plesali u ritmu Nokia Papaya Day&Night Festivala koji traje od 13. do 16. 07. 2011.

"Naši su nastupi godinama proglašavani za najbolje tulume ljeta u PAPAYI. Pun sam energije i jedva čekam plesati sa hrvatskim fanovima u srijedu. Za ovaj sam se nastup posebno pripremao i očekujte žestoku svirku do svitanja zore", izjavio je DJ Axwell, član megapopularne Swedish House Mafie.

Nokia Papaya Day&Night Festival svake je godine poseban i publici jedan od najdražih. Novost je da su Nokia i Papaya posebno za ovaj festival i čitavu sezonu pripremili potpuno besplatnu aplikaciju na Ovi Store-u koja će za sve fanove biti uskoro dostupna. Aplikacija će donositi razne ekskluzivne vijesti i najave, posebne popuste vezane za Papayinu festivalsku sezonu, te će onim najvjernijim fanovima nuditi niz pogodnosti poput: „Meet&Greet sa izvođačima“, „VIP tretman u klubu Papaya“, razni pokloni i nagrade.

U četvrtak 14. srpnja publici će se predstaviti domaće DJ snage, Aljosha, Mario i Beltek.  U petak 15. srpnja na Dj pozornici pojaviti će se po drugi puta amerikanac Markus Schulz, koji je nakon prošlogodišnjeg fenomenalnog nastupa jednostavno morao biti ponovno potvrđen. Tradicionalno, najveći popodnevni tulum isključivo pripada sad već pravim Papayinim ambasadorima, britanskom dvojcu Freemasons koji i ove godine nastupaju na zadnjem danu festivala u subotu 16. srpnja od 16 sati. Nokia presents Papaya Day&Night u subotu 16. srpnja u večernjim satima zatvorit će sjajni Chris Lake kojem je ovo drugi nastup u Papayi ovog ljeta.  VIŠE O TEMAMANokia Papaya Day&NightPapayaNovaljaArmin Va BuurenFatboy SlimSwedish House Mafia
Povezano