Počinje Cro A Porter: Bivše zvijezde modnih pista na reviji Matije Vuice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.03.2015.

0

Matija Vuica spremna za reviju

Matija Vuica spremna za reviju

Reviju Matije Vuice koja večeras otvara jubilarno izdanje Schwarzkopf Cro A Portera nosit će manekenke koje su obilježile ovaj projekt od samih početaka

Danas počinje 25. Schwarzkopf Cro A Porter. S obzirom da se radi o slavljeničkoj sezoni, idealna je prilika da se organizacijski tim prisjeti najljepših trenutaka koji su obilježili najvažnije modno događanje u Hrvatskoj. Teško je nabrojati sve manekenke koje su imale priliku prošetati pistama Cro A Portera,  sva nezaboravna druženja na pisti i izvan nje, ali i prijateljstva koja traju i nakon svih tih godina. Neke od njih su prošetale samo jednom po pisti ovog velikog događanja dok su neke nosile veliki broj revija. Neke djevojke ostale su u posebnom sjećanju te iz godine u godinu bile česte muze dizajnera ali i organizatora.
Jedna od tih dizajnerica je Matija Vuica. Poznata po svojim ženstvenim kreacijama, ali i svom angažmanu vezanom za „ženske teme", te brojnim humanitarnim angažmanima i sudjelovanjima u projektima koji se bave promicanjem ženskih prava, Matija za jubilarnu sezonu na pistu Cro a portera vraća djevojke koje su obilježile ovaj projekt od samih početka. Nekada djevojčice i djevojke, a danas žene a neke već i majke.
Ponovni susret nekadašnjih kraljica pista i dizajnerice Matije Vuice u njezinom atelieru u samom središtu Zagreba bio je neopisiv i jako dirljiv. Djevojke su na probu uoči revije stigle sa dječjim kolicima i s djecom u naručju. Svi su s divljenjem komentirali sjajnu formu ovih novopečenih majki na kojima trudnoća nije ostavila nikakvog traga. Iako su mlade mame, bez problema su ušle u revijske modele i još jednom pokazale zašto su upravo one nekad vladale hrvatskim modnim pistama.

Ipak, glavne zvijezde taj dan bili su mala Viktoria, Mila i Kris. Toliko uzbuđenja na kraju je rezultiralo zborskim plačem u tri glasa, jer maleni nisu navikli gledati svoje majke u manekenskom izdanju.

Morana Paj, Martina Majcenović, Lina Jurašić, Diana Šimunić, Ana Topić samo su neke od petnaest modela koje će u danas prošetati pistom na reviji  Matije Vuice koja nosi naziv LUNA(R) i time otvoriti ovosezonski Schwarzkopf Cro A Porter.

VIŠE O TEMAMACroAPorterMatija VuicaMorana PajMartina MajcenovićLina JurašićDiana Šimunić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se