Počele prijave za 13. One Take Film Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2023.

0

One Take Film Festival

One Take Film Festival

U natjecateljskom programu festivala do danas je prikazano preko 400 filmova snimljenih u jednom kadru iz preko 50 zemalja svijeta

Trinaesti po redu međunarodni festival filmova snimljenih u jednom kadru, One Take Film Festival, održat će se od 13. do 15. listopada 2023. godine u Zagrebu. Prijave filmova za ovogodišnji glavni program konkurencije započele su, a rok je 7. svibnja 2023.

Festival je pokrenut je 2003. godine, a u natjecateljskom programu prikazuju se filmovi snimljeni u jednom kadru, filmovi snimljeni od trenutka uključivanja do trenutka isključivanja rada kamere. Trajanje filma nije ograničeno. Na festivalu mogu sudjelovati igrani, dokumentarni i eksperimentalni filmovi, te glazbeni i reklamni spotovi.

Filmovi u konkurenciji natječu se za jednu jedinu festivalsku nagradu – Grand Prix One Take Film Festivala. U natjecateljskom programu festivala do danas je prikazano preko 400 filmova snimljenih u jednom kadru iz preko 50 zemalja svijeta. Zbog svoje specifičnosti, festival je čest gost na mnogim filmskim festivalima i događanjima širom svijeta.   

Sve informacije o prijavi možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici www.onetakefilmfestival.com.


VIŠE O TEMAMAOne Take Film Festivalfilmovi snimljeni u jednom kadrufilmski festivali
Povezano