Planet obuća pomiče granice: Vrući trendovi na online reviji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.10.2020.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Influenserice su nosile modele iz nove kolekcije Planet obuće, sezona jesen-zima 2020/21, koje su kombinirale sa svojim outfitom

Planet obuća organizirala je svoju 4. Instagram story reviju, koja je, kao i do sada, okupila naše poznate modne influencerice, koje su iz svojih domova prenosile reviju izravno na instagram story. Kućnim “catwalkom” prošetale su: Matea Frajsberger (@click4chic), Ema Luketin (@emaluketin), Petra Mamić (@skitnica), Jelena Marinović (@jelenamarinovic) i Lidija Šeatović (@mylittlezagreb).

Influenserice su nosile modele iz nove kolekcije Planet obuće, sezona jesen-zima 2020/21, koje su kombinirale sa svojim outfitom, nudeći po tri različite varijante stajlinga na jedan model cipela ili gležnjača, čime su pokazale širinu nosivosti modela te njegovo lako kombiniranje s elegantnim, urbanim ili casual outfitom.

Nova kolekcija Planet obuće najavljuje vruće jesenske i zimske trendove: nosit će se lakirane cipele i gležnjače sa naglašenim špicom i blok petama, istaknute kopče, ukrasne trake i gumbi te reptil tekstura. I ove sezone brand “Nina fashion” donosi pregršt ludo dobrih modela! Crne i bijele flower print gležnjače već su postale hit; niske špic gležnjače s remenčićima oličenje su jesenskog trendy stila posebno popularnog kod modnih influencerica. Robusne crne gležnjače na visoko vezanje omiljen su dio outfita kod rokerica i modnih buntovnica: potražite u Planet obući super atraktivne modele.

Nova kolekcija Planet obuće

Nova kolekcija Planet obuće

Uz trendy i casual modele cipela i gležnjača, neizostavne su modne torbice koje uz svoj praktični dio nude i zanimljiv dizajn. Svakako skrećemo pažnju na otkačene i neobične torbice koje na prvi pogled izgledaju kao nešto sasvim drugo: telefon, foto-aparat ili nogometna lopta! Odlična prilika da osvježite svoj outfit posve neočekivanim oblicima torbica!

Ema Luketin

Ema Luketin

Potražite novu kolekciju Planet obuće u prodavaonicama i na webshopu.

Jelena Marinović

Jelena Marinović

Potražite modnu inspiraciju na instagramu Planet obuće.


VIŠE O TEMAMAinfluensericePlanet obućaMatea FrajsbergerEma LuketinPetra MamićJelena MarinovićLidija Šeatović
Povezano