PLACE2GO u Zagrebu okuplja svjetsku travel scenu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 01.04.2022.

0

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Indija

Zemlja partner ovogodišnjeg sajma je Indija

Ovogodišnje izdanje PLACE2GO međunarodnog sajma turizma održat će se od 8. do 10. travnja 2022. godine u Areni Zagreb. Ulaz je besplatan.

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO uskoro će deveti put ugostiti turističke djelatnike iz cijeloga svijeta, putnike s neskrivenom strašću za otkrivanjem novih destinacija, ali i onih koji tek planiraju svoje prvo putovanje. Formula dugovječnosti najvećeg turističkog sajma u Hrvatskoj je zanimljiv sadržaj u svima prihvatljivoj formi – formi osobnih susreta. Tako je organizator omogućio izlagačima da na poslovnom danu, sada već popularnom B2B Fridayu upoznaju kolege iz turističkog sektora i da se predstave jedni drugima sa tendencijom dogovaranja međusobne suradnje. Želja za osobnim susretima sada posebno dolazi do izražaja, nakon gotovo dvije godine online sastanaka.
B2B Friday će ove godine programski ugostiti Smart tourism Meet up, platformu koja se etablirala u ovom zahtjevnom korona periodu i okupila stručnjake iz svih podgrana turističkog sektora. Ujedno programski dio Smart tourism Meet up-a izravno će se prenositi preko platforme Smart tourism preko koje će ga moći pratiti i oni koji neće moći biti fizički na sajmu.
Vikend scena je namijenjena blogerima, putopiscima i avanturistima koji će svoje doživljaje prenijeti, nadamo se, brojnoj publici. Među njima su i Putoholičari, Dejan Nemčić, Ribafish, Slaven Škrobot i mnogi drugi.

Ove godine PLACE2GO će po prvi puta ugostiti izlagače iz Crne Gore i Nizozemske, a neke od atraktivnih destinacija poput Maldiva, Indonezije i posebno Indije koja će se predstaviti u sasvim novom svjetlu, a koja je ujedno i zemlja-partner ovogodišnjeg sajma, iznenaditi će svojom bogatom ponudom destinacija. Tu su tradicionalno i mnoge slovenske tvrtke sa bogatom ponudom termi, dobro poznati talijanski Gardaland, naši susjedi iz Bosne i Hercegovine s ponudom adrenalinskog turizma i Srbije sa neodoljivim city breakovima, te mnogobrojni hrvatski izlagači. Posebno bi istaknuli zajedničko predstavljanje gotovo svih hrvatskih Nacionalnih parkova i Parkova prirode, te po prvi puta predstavljanje Hrvatskih kulturnih ruta Vijeća Europe. Biti će tu izlagača od Slavonije preko Zagorja, Hrvatskog Primorja i Gorskog Kotara, pa preko Like do sve bližeg nam Dubrovnika.
 
Zemlja partner ovogodišnjeg sajma Indija okreće jednu sasvim novu stranicu u predstavljanju prema svijetu. Upravo o toj novoj Indiji nekoliko rečenica će Vam reći NJ. E. gospodin Raj Kumar Srivastava, ambasador Indije u Republici Hrvatskoj.

Sajam je na programu od 8. do 10. travnja 2022. godine u Areni Zagreb. Dodatne informacije saznajte na službenoj web-stranici: www.place2go.org.

VIŠE O TEMAMAArena ZagrebPlace2Gohrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se