Photodays: U Rovinju održana radionica modne fotografije

Piše: CroModa, Rovinj, Zagreb
Objavljeno 06.05.2014.

4

'Emotions in Fashion by Viktor Drago

'Emotions in Fashion by Viktor Drago

Proteklog vikenda u Rovinju je u sklopu Rovinj Photodaysa održana radionica Fashion Photography Workshop 'Emotions in Fashion by Viktor Drago'

Riječ je o radionici namijenjenoj svim profesionalnim fotografima, zaljubljenicima u fotografiju te fotografima početnicima. Viktor Drago je okupio iznimne stručnjake iz svijeta mode, top modele, make up majstore, profesionalce za kosu te najbolje kolekcije domaćih dizajnera kako bi mladim fotografima što vjernije prikazao čari modne fotografije.
Svi prijavljeni imali su uvid u sve faze stvaranja modne fotografije, editorijala ili velike kampanje. Jutro je započelo s pripremom seta te modela za snimanje koje su šminkale Ivana Bilandžija Billy i Iva Berišić. Za frizuru manekenki agencije Talia model pobrinuli su se Nikola Blažinčić i Matej Tonković. Slađana Divjak, Domagoj Štimac i Damir Begović iz Twinsa, te Vedran Sardelić, Even East slagali su stylinge za snimanja te su modeli nosili odjeću Twinsa, Even Easta, Zigmana, Hippy garden, Diesel te mnogih drugih poznatih hrvatskih dizajnera. iprema uslijedilo je snimanje na različitim lokacijama.
Fotografi Zvonimir Ferina, Franjo Matković, Danijel Galić, Lidija Mataja, Goran Matijašec, Joanna Paciorek, Ivana Dzaja i Velimir Eldić uz savjete Viktora Drage fotografirali su različite stilove: avangardu, street style i glamour. Ovo je bila iznimna prilika za sve ljubitelje modne fotografije koji su iz prve ruke saznali sve trikove i tajne modnog svijeta. Cjelodnevna radionica rezultirala je posebnim setovima i stylinzima te iznimnim fotografijama te će biti vrlo teško izabrati najboljeg od njih. Najbolji materijali objavit će se kao modni editorijal u magazinu Grazia na čak 10-ak stranica. Ime pobjednika znat će se kroz 10-ak dana.

VIŠE O TEMAMAViktor Dragomodna fotografijaZvonimir FerinaFranjo MatkovićDanijel GalićLidija MatajaGoran MatijašecJoanna PaciorekIvana Dzaja
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se