Hrvatske misice pokazale sve čari svoje kose

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.06.2023.

0

Foto: Danijel Galić za Studio Marcela

Foto: Danijel Galić za Studio Marcela

Da je zdrava kosa najljepša kosa dokazuju aktualna Miss Universe Hrvatske Andrea Erjavec te nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač kojima se u kampanji pridružila i bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj

Neprolazna ljepota četiriju poznatih missica predstavljena je u novoj kampanji Studija Marcela. Bezvremenska esencija zdrave i njegovane kose odiše pri samom pogledu na senzualne fotografije Danijela Galića koji je u suradnji s Jadrankom Pezo, vlasnicom lanca frizerskih salona Studio Marcela, realizirao kreativnu ideju najpoznatijeg studija za kosu u Hrvatskoj.

Andrea Erjavec

Andrea Erjavec

Da je zdrava kosa najljepša kosa dokazuju aktualna Miss Universe Hrvatske Andrea Erjavec te nekadašnje Miss Universe Ivana Mišura Vlaović i Ivana Delač kojima se u kampanji pridružila i bivša Miss Hrvatske Antonija Gogić Bračulj.

Ivana Mišura Vlaović

Ivana Mišura Vlaović

Voluminoznost, blistavost, mekoća i nježni pramenovi na kosi ovih zanosnih ljepotica potpis su frizerskog salona usredotočenog na održavanje zdravlja i njege kose pružajući apsolutnu pažnju na ispunjavanje svih želja svojih klijentica. Studio Marcela obožavaju i akterice nove kampanje koje se u ruke stilistima prepuštaju s povjerenjem no pitali smo ih i koliko im vremena treba za styling kose onda kada ne stignu u ruke stručnjaka.

Antonija Gogić Bračulj

Antonija Gogić Bračulj

Andrea Erjavec novo izabrana je Miss Universe Hrvatske kojoj je ovo prva modna kampanja. Dugokosa brineta dosad se nije usudila na drastičnu promjenu imidža i kaže kako većinom bira ravan styling kose. ''Volim kad mi je kosa strogo ravna jer je to najviše fashion'', ističe Andrea. '' Uredna i njegovana kosa odaje dojam da se brinemo u sebi i svom izgledu'', zaključuje.


VIŠE O TEMAMAnjega koseStudio MarcelaAndrea ErjavecIvana Mišura VlaovićIvana DelačAntonija Gogić BračuljDanijel Galić
Povezano