Peti Kupe zatvara sezonu uz kultne njujorške DJ-e

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.07.2023.

0

Eric Duncan. Foto: Peti Kupe

Eric Duncan. Foto: Peti Kupe

Posljednji ovosezonski party u zagrebačkom klubu Peti Kupe uveličat će DJ-i Darshan Jesrani (Metro Area) i Eric Duncan

Bliži se kraj još jedne uspješne sezone Petog Kupea i Imogen Recordingsa, a klub će ga obilježiti velikim završnim slavljem ovog petka, 14. srpnja. I ove godine uveličat će ga prijatelj kluba Darshan Jesrani, ali i njegov njujorški kolega Eric Duncan te domaćini Ilija Rudman, Antonio Zuza i Hibou.

Darshan Jesrani je s Morganom Geistom činio duo Metro Area koji je 2000-ih stekao kultni status izdanjima u kojima su spojili klasični R&B, disco i boogie zvuk s modernim ritmovima housea i techna. Njujoršku disco scenu podigli su tada na višu razinu te inspirirali čitavu novu generaciju nu-disco DJ-a i producenata.

Eric Duncan je također glasoviti DJ koji se još davnih dana s njujorške otisnuo i na međunarodnu scenu. Zbog svojih vještina dobio je nadimak Dr. Dunks, ali i „peak time party provider“. Poznat je kao član legendarnog dua Rub-n-Tug, ali i po suradnjama i partnerstvima s izvođačima kao što su Bryan Ferry, Robbie Williams, Grace Jones, Coldplay ili Beastie Boys.

Događaj počinje već u 19 sati na terasi, a od 23 sata seli se u unutarnji dio kluba. Ulaz je slobodan do 21.30, a ulaznice za nastavak večeri dostupne su putem ove poveznice.


VIŠE O TEMAMADarshan JesraniEric DuncanPeti Kupekoncerti u Zagrebu
Povezano