Pennyblack otvorio novi dućan u Centru Kaptol

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2023.

0

Foto: Robert Gašpert

Foto: Robert Gašpert

Poznati brend Max Mara grupacije, Pennyblack, jučer je održao službeno otvorenje novoga dućana na lokaciji Centar Kaptol te na inovativan način prezentirao novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2023.

Nova kolekcija za sezonu jesen/zima 2023. obavija nas duhom nordijske bajke i donosi nam atmosferu očaravajućih Dolomita. Komadi u kolekciji emitiraju ležernost, udobnost i opuštenosti dok paleta boja podsjeća na najčarobnije dijelove alpskog krajolika. Pletiva zauzimaju središnje mjesto, od delikatnih komada do bogatih zimskih tekstura, ukrašenih jacquardom i pletenjem, svjetlucavim aplikacijama i detaljima vezivanja od čipke.

Cijelim konceptom eventa napravio se pomak iz ustaljene prakse prikazivanja nove kolekcije kroz reviju ili foto kampanju te se time ostvario zanimljiv preokret u načinu prezentacije. Manekenke su pozirale u izlogu dućana te opušteno modelirale kroz sam dućan čime su uzvanici iz prve ruke mogli vidjeti komade odjeće kako funkcioniraju u pokretu te na različitim konstitucijama žena. Stylinge manekenki potpisuje Robert Sever, poznati hrvatski stilist i dizajner. On je kroz šest outfita prezentirao versatilnost kolekcije, ali i samu estetiku Pennyblack brenda. Od casual looka s jeansom do odvažnog stylinga u koži - za svaku ženu i različitoj prigodi.

Foto: Robert Gašpert

Foto: Robert Gašpert

Osim profesionalnih manekenki, u ulozi modela mogli su se pronaći svi uzvanici koji su pozirali u izlogu. On je bio zamišljen poput svojevrsnog foto kutka te kreiran s namjerom da se gosti okušaju u poziranju pritom noseći izabrane key komade iz nove kolekcije.

Foto: Robert Gašpert

Foto: Robert Gašpert

Otvorenje dućana na lokaciji Centar Kaptol nova je shopping destinacija za sve ljubiteljice ovog elegantnog brenda uz, već dobro poznatu, adresu zagrebačkog Oktogona na Ilici 5. Na obje lokacije kupci mogu pronaći široku ponudu klasičnih komada idealnim za poslovne žene te one koje žele izgledati elegantno u svakome trenutku.


VIŠE O TEMAMAPennyblackMax MaraCentar Kaptolšoping u Zagrebu
Povezano