Paul Kalkbrenner na Zrću u sklopu Barrakud festivala

Piše: CroModa, Zagreb, Novalja
Objavljeno 10.07.2013.

0

Barrakud Festival

Barrakud Festival

Festival koji se prošle godine sramežljivo došuljao na najživlju plažu jadranske obale od 10. do 17. kolovoza pretvara plažu Zrće u epicentar house i techno scene

Drugu godinu zaredom Barrakud Festival kroz 7 dana i 8 noći na plažu Zrće na otoku Pagu dovodi neka od najboljih imena elektronskog svijeta. Među njima je zasigurno jedan od najiščekivanijih - velikan njemačke glazbene scene, Paul Kalkbrenner, koji ni nakon 17 godina stvaranja ne prestaje oduševljavati publiku diljem svijeta. Nakon ogromnog uspjeha koji je polučio filmom Berlin Calling, u kojem je ostvario glavnu ulogu i napravio soundtrack, glavna je zvijezda na najpoznatijim svjetskim festivalima. Pridružit će mu se i techno stručnjak i bivša polovica Grammyjem nagrađivanog dvojca Deep Dish – Dubfire. Usijanoj atmosferi itekako će pridonijeti i deep house dama Nina Kraviz, a tu su i Ben Klock, Marcel Dettmann, The Martinez Brothers, Danny Daze, Ellen Allien, Carl Craig, Martin Buttrich i Kenny Larkin, imena koja nedvojbeno privlače istinske zaljubljenike u ovu vrstu glazbe.

Kulisa ovog jedinstvenog festivalskog iskustva su nezaobilazni klubovi Papaya, Aquarius i Kalypso, a danonoćnu zabavu osigurat će After beach partyj te večernji partyji, praćeni after partyjima i neizostavnim boat partyjima – formula koja garantira uspješno proveden godišnji odmor na Zrću.

U moru festivala na našem području organiziranih od strane britanskih promotora, Barrakud donosi dašak talijanske energije, vođene idejom o potpuno drugačijem ljetnom festivalu koji posjetiteljima uz glazbu nudi i sedmodnevni turistički aranžman. Broj party-trip aranžmana je ograničen, stoga se karta treba ugrabiti na vrijeme. Cijene aranžmana za Ex-Yu regiju su i u ovom slučaju povoljnije nego za ostatak zemalja te iznose 760,00 kn, a možete ih kupiti preko Eventima.


VIŠE O TEMAMAglazbeni festivalielektronska glazbaZrćeBarrakud FestivalPaul KalkbrennerNina KravizBen KlockBerlin CallingMarcel Dettmann
Povezano