PAO JE I VOGUE! Ariana Grande u probranom modnom društvu

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 10.07.2019.

0

Ariana Grande za Vogue | Foto: Annie Leibovitz

Ariana Grande za Vogue | Foto: Annie Leibovitz

Ariana Grande nedavno je proslavila svoj 26. rođendan, a za najljepši poklon pobrinulo se američko izdanje časopisa Vogue

Ništa u svijetu modnih magazina nema takvu težinu kao naslovnica američkog Voguea! Dokazano je to bezbroj puta, a najzanimljiviji je svakako primjer slavne starlete Kim Kardashian, koju je svijet mode na određen način 'priznao' tek nakon što je dobila zeleno svjetlo od legendarne Anne Wintour.
Na listu sretnica koje se mogu pohvaliti ovom utjecajnom naslovnicom sada je 'uskočila' i američka pop i RNB zvijezda Ariana Grande, pjevačica s vruće Floride koje je prije petnaestak dana proslavila svoj 26. rođendan. Bolji poklon od ovog vjerojatno nije mogla ni sanjati!
Ariana je za kolovoški cover najznačajnijeg Vogueovog izdanja pozirala kontroverznoj modnoj fotografkinji, proslavljenoj Annie Leibovitz, i to u odabranim komadima modnog luksuza s potpisom prestižnih kuća kao što su Dior i Chloé.

Arianine stylinge potpisuje Tonne Goodman, dok se za očaravajuće jednostavan ali pritom i upečatljiv make-up pobrinula Hannah Murray.

VIŠE O TEMAMATonne Goodmanmodni magaziniVogueAriana GrandeHannah Murray
Povezano