Pantene i CroModa poklanjaju vam 5 paketa proizvoda Intensive Repair

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2016.

101

CroModa vam poklanja 5 paketa proizvoda iz Panteneove linije Intensive repair (šampon, regenerator, maska i serum)

I vi možete pomoći djeci oboljeloj od malignih bolesti da dobiju vlasulje od prirodne kose. Pod nazivom 'Budi jaka' Pantene kampanjom želi djeci vratiti samopouzdanje i podržati ih u najvažnijoj životnoj borbi.

 
S obzirom na to da u Hrvatskoj nisu bile dostupne vlasulje od prirodne kose prilagođene djeci oboljeloj od malignih bolesti, Pantene je u suradnji udrugom Kosa ljubavi i trgovačkim lancem dm-drogerie markt d.o.o. pokrenuo kampanju "Budi jaka". Cilj kampanje je prikupljanje sredstava za izradu vlasulja od prirodne kose koje će potom biti donirane djeci.

Vlasulje od umjetnih materijala često kod djece izložene agresivnom liječenju izazivaju dodatne poteškoće poput iritacije kože. A zbog cijene koja se kreće oko pet tisuća kuna mnogim je roditeljima vlasulja od prirodne kose veliki trošak.

Šišanjem dijela svoje kose humanitarnu kampanju "Budi jaka" podržale su i poznate osobe. Pantene poziva sve koji su mogućnosti da podrže prikupljanje sredstava za izradu vlasulja od prirodne kose. 

Pantene kampanja „Budi jaka“ u svim trgovinama dm-a traje od početka veljače do kraja ožujka,  a kupnjom Pantene proizvoda i vi možete pomoći izradu vlasulja od prirodne kose za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Pantene i CroModa nagrađuju

CroModa vam poklanja 5 paketa proizvoda iz Panteneove linije Intensive repair (šampon, regenerator, maska i serum).

*Što je cilj kampanje "Budi jaka"?

Kako do nagrade: Uz točan odgovor na nagradno pitanje*, pošaljite nam i svoje kontakt-podatke (ime i prezime, adresa i broj mobitela) na cromoda@cromoda.com najkasnije do srijede, 16. ožujka 2016. Nagradit ćemo autorice 5 najbržih točnih odgovora, a imena dobitnica objavit ćemo u četvrtak, 17. ožujka.

Dobitnice:
Najbrže su bile Ela Batinović (Gradac), Lea Glad (Umag), Mateja Makar (Koprivnica), Ines Maričić (Zadar) i Božana Dragonjić (Kutina). Nagrade stižu poštom. Dobitnicama čestitamo, a svima ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju!

VIŠE O TEMAMAPantenešamponi za kosunjega kose
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se