Pantene nagrađuje: Pakete za stiliziranje kose osvojile su...

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.05.2013.

63

Jednostavno je biti posebna!

Pantene čitateljicama CroMode poklanja dva paketa koji sadrže šampon i balzam Intensive Repair, Split End Mender Serum te pjenu za kosu Style & Protect

Jednostavno je biti posebna!

Zaštitno lice kampanje tvrtke Procter & Gamble i dm-a "Jednostavno je biti posebna!", hrvatska glumica Leona Paraminski, kaže da na svojoj maturalnoj zabavi nije bila, ali je zato u svojoj glumačkoj karijeri do sada imala priliku nebrojeno puta prisustvovati raznim događanjima koja su zahtijevala večernju toaletu  s divnom frizurom. Više o Leoninim ritualima njege kose pročitajte ovdje.

Što god odabrale i kakvu god frizuru imale, bit ćete posebne, a za to se ovog svibnja brinu "stručnjaci za ljepotu" - tvrtka P&G sa svojim markama za njegu kose Pantene, Wella, Wellaflex i Head&Shoulders te lanac prodavaonica dm.

Naime, svi koji se odluče tijekom svibnja za kupnju bilo koja dva P&G-ova proizvoda za njegu kose u dm-u imaju šansu osvojiti jedan od 42 dm-ova poklon-bona u vrijednosti od 500 kuna. Ne preostaje ništa drugo nego prepustiti brigu o svojoj kosi P&G-ovim proizvodima, zabljesnuti savršenom frizurom, pa se prijaviti za sudjelovanje u nagradnoj igri i možda osvojiti poklon-bon.

Stoga, ako se odlučite same oblikovati kosu za maturalnu večer, činite to lakovima i pjenama za kosu iz Panteneove kolekcije za oblikovanje kose, a nakon te važne večeri kosu nastavite tretirati šamponom i balzamom Pantene Intensive Repair, te dvominutnom maskom za kosu Intensive Repair i serumom Split End Mender namijenjenim kosi oštećenoj toplinskim tretiranjem.

Ako preferirate Wellu, tada su vam na raspolaganju lakovi, pjene i gelovi Wellaflex, šampon i balzam Wella Pro Series Frizz Control, a kosi svakako omogućite oporavak uz šampon, balzam i masku Wella Pro Series Repair.

Nakon maturalne večeri nemojte zaboraviti poslati sms s brojem računa ili se prijaviti za nagradnu igru na www.mpg.hr  do 31.05. 2013. i možda baš vi osvojite jedan od 42 dm-ova poklon-bona. Detaljnija pravila nagradne igre potražite na www.mpg.hr ili www.dm-drogeriemarkt.hr.

Poklanjamo dva Panteneova paketa

CroModa vam poklanja 2 paketa koji sadrže po četiri proizvoda (šampon i balzam Intensive Repair, Split End Mender Serum iz iste linije proizvoda te Panteneovu pjenu Style & Protect).

Pakete su osvojile: Marija Biber (Mursko Središće) i Matea Pelivanović (Osijek). Nagrade stižu poštom. Čestitamo!


VIŠE O TEMAMAPantenestyling koseWellaWellaflexHead&ShouldersProcter & Gamblenjega kosenagradna igrastiliziranje kose
Povezano