Pantene Aqua Light: Za laganu i lepršavu kosu tijekom cijelog dana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.08.2012.

0

Pantene Aqua Light

Pantene Aqua Light

Lagana i lepršava ili jaka i temeljito njegovana frizura? Zahvaljujući naprednim Panteneovim tehnologijama, suvremena žena više nema dvojbi!

Pantenovi stručnjaci stvorili su novu liniju proizvoda, Pantene Aqua Light, razvijenu kako bi njegovala kosu bez otežavanja što je rezultiralo vidno zdravijom kosom koja je lagana i lepršava tijekom cijeloga dana.

Pantene Aqua Light

Pantene Aqua Light

Suvremene žene cijene jednostavna i jasna rješenja koja su u isto vrijeme učinkovita i dugotrajna. Previše su zaposlene i traže proizvode koji će im osigurati trajne rezultate bez suvišnih napora. Kroz učinak proizvoda žele postići što je više moguće. Zbog takvih su razloga sokovi postali dio svakodnevne dijetalne prehrane jer nadomješćuju cijele obroke, dok je antigravitacijska joga postala toliko popularna jer osim što tonira tijelo, osjećat ćete se lagano i opušteno.

Žene, također, očekuju da tehnologija bude učinkovita, pa koriste tanke tablete ili pametne mobitele, koji im omogućavaju poslovne pozive, snimanje video snimaka na rođendanu najboljeg prijatelja ili slušanje opuštajuće glazbe tijekom šetnje u parku.

A što današnje žene očekuju od proizvoda za njegu kose?

Veliki izazov za osjetljivu kosu

Istraživanje Pantenovih stručnjaka pokazuje da se čak 75% žena žali da njihova frizura tijekom dana izgubi lakoću i lepršavost, koji su uz sjaj i glatkoću - znakovi zdrave kose. To je posebno važno za žene koje svoju kosu opisuju kao tanku i osjetljivu.

Unatoč činjenici da se 68% žena žali na stanje svoje kose,  88% žena s tankom ili izrazito rijetkom kosom, koristi intezivni balzam ili balzam koji se ispire, brinući se pri tome da će opteretiti tanku kosu. Samo 60%  žena redovito koristi balzam za svakodnevnu njegu kose zbog straha od otežavanja vlasi. Poznata je činjenica da tajna lijepe i zdrave kose leži u pravilnoj njezi.

Željeli smo razviti liniju proizvoda koja će smanjiti opterećenje kose, učiniti ju pravilno njegovanom, jakom i u isto vrijeme svježom i laganom tijekom cijelog dana

Svaki tip kose zahtijeva duboku i redovitu njegu, kako bi kosa izgledala zdravo a frizura zadržala svoju lakoću, svježinu i dugotrajan sjaj. Međutim, to predstavlja pravi izazov za kosu većine žena, koja je – tanka i osjetljiva –  te zbog svoje strukture podložna otežavanju. Razlog tomu je što sadrži do 50% manje proteina u odnosu na normalnu kosu, što znači da nije u mogućnosti podržati sve zaštitne sastojke koji održavaju vlasi kose. To je razlog zašto su neki proizvodi jednostavno preteški i ne dopuštaju kosi dovoljno poletnosti. S ovim problemom su se susrele i žene čija kosa ima sklonost mašćenju. Takva kosa je pokrivena povećanim količinama izlučene masti, a opterećuju je i dodatni hranjivi sastojci koji su krivo primjenjeni.

Pantene Aqua Light – snaga u lakoći

Zbog otkrića Pantenovih znanstvenika, žene više ne moraju birati između lagane, lepršave i temeljito njegovane kose. Znajući da je tanka i osjetljiva kosa, kao i kosa sa sklonošću mašćenja osobito sklona postati teška, Pantene je u suradnji sa vrhunskim nezavisnim stručnjacima diljem svijeta razvio učinkovito i dugotrajno rješenje. Željeli smo razviti liniju proizvoda koja će smanjiti opterećenje kose, učiniti ju pravilno njegovanom, jakom i u isto vrijeme svježom i laganom tijekom cijelog dana. – izjavila je Dr. Frauke Neuser, glavna Pantenova znanstvenica.

Učinak ovog istraživanja je stvaranje jedinstvene Pantene Aqua Light kolekcije, sa formulom koja je lagana i istovremeno bogata hranjivim sastojcima koji jačaju kosu bez opterećenja, a rezultat je lagana i lepršava kosa tijekom cijelog dana.

Linija Aqua Light prošla je brojne testove. Konkretno, oni koje je provela organizacija TRI Princeton, pokazali su da proizvodi iz ove kolekcije njeguju kosu u jednakoj mjeri kao i luksuzni proizvodi koji su znatno skuplji (u odnosu prema skupini proizvoda sličnih svojstava, vrijednih najmanje 560 kn.) Marta Żmuda Trzebiatowska, Panteneova ambasadorica, govori o učinkovitosti Pantene Aqua Light linije: Presretna sam sa cijelom Pantene Aqua Light linijom. U poslu kojim se bavim, lagana i lepršava kosa je prava prednost. U isto vrijeme, moja je kosa često tretirana sredstvima za oblikovanje koji su ju učinili skloniju oštećenjima, a da ne spominjem i opterećenju. Bila sam u potrazi za proizvodima koji bi mi ponudili rješenje za oba problema u isto vrijeme. Sada, ne samo da mi je kosa lagana i puna života tijekom napornog radnog dana, već i lakša za oblikovanje. Obožavam ovu liniju proizvoda!


VIŠE O TEMAMAPantenenjega koseMarta Żmuda TrzebiatowskaDr. Frauke Neuseršampon za kosubalzam za kosuPantene Pro-V
Povezano