OZZ Valentines: Haljine koje mogu, ali i ne moraju biti vjenčanice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.02.2017.

39

Dominiraju bijeli, pastelni tonovi uz poneko iznenađenje u koloritu, a prisutan je i svojevrsni homage Alta moda kolekcijama kojima smo se posebno divili 1990-ih

Brand OZZ dizajnerice Stanke Zovko sve je prisutniji na domaćoj modnoj sceni. Iako živi i djeluje u Mostaru, Stanka Zagreb vidi kao svoj poligon internacionalnog modnog djelovanja. Posljednju kolekciju, nazvanu "Fashion Safari", uspješno je predstavila je na C3 Projekt konceptu, svojevrsnoj fuziji Cro A Portera i Zagreb Fashion Weeka.
Aktualnom kolekcijom, 'tempiranom' za Valentinovo, OZZ simbolično povezuje ideju "romantične ljubavi" s odjevnim predmetom koji to najviše prezentira, vjenčanicom.

"Ovo nije neka tipična kolekcija vjenčanica, više je mini kolekcija lagano couture usmjerenih haljina koje mogu, ali i ne moraju biti vjenčanice", kaže Stanka.

Kolekcijom dominiraju bijeli, pastelni tonovi uz poneko iznenađenje u koloritu, a prisutan je i svojevrsni homage Alta moda kolekcijama kojima smo se posebno divili 90-ih godina prošlog stoljeća. Klasična je u pozitivnom značenju ove riječi.

Vizuali aktualne kampanje "Valentines" nastali su u produkciji agencije Sonic Models, fotografiju potpisuje Belizar Valić, a modeli su Dolores, Alex i Eric iz agencije Sonic Models.

VIŠE O TEMAMAStanka ZovkoBelizar ValićSonic ModelsValentinovovjenčanice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se