OZZ Stanke Zovko kreće u otvoren modni napad na Zagreb!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.10.2016.

170

Dizajnerica Stanka Zovko u Zagrebu je snimila lookbook koji predstavlja najbolje iz njene kolekcije za jesen/zimu 2016/2017.

Ozz je jedan od najpoznatijih i svakako najdugovječnijih modnih brandova iz susjedne Bosne i Hercegovine, iza kojeg stoji dizajnerica Stanka Zovko. Nakon dugogodišnjeg uspješnog djelovanja na matičnom tržištu, trenutno je na početku misije širenja na susjedne države, među kojima je Hrvatska jedna od ključnih točaka.

Prvi lookbook u tom smjeru dizajnerica je snimila upravo u Zagrebu, a predstavlja izdvojeni dio njezine kolekcije za jesen/zimu 2016/17. Kolekcija je prilično nepretenciozna, čine ju odjevni komadi dosta jasnog kroja, a pomak se dešava u korištenju jarkih boja i uzoraka ne tako tipičnih za kolekcije namijenjene hladnijim danima. Vuna u različitim kombinacijama čini bazu materijala korištenih u kolekciji.

Svoje klijentice Stanka vidi kao samosvjesne, urbane, elegantne, ali i izrazito ženstvene, te smatra da će se upravo iz tog razloga dopasti i našoj publici, posebno onoj u Zagrebu, gdje će i započeti s distribucijom.

Lookbook i image katalog nastali su u produkciji agencije Sonic Models i NovaLica.com. Fotografiju potpisuje Belizar Valić, dok je u ulozi modela Dolores Džolić.


VIŠE O TEMAMAOzzStanka ZovkoBelizar ValićSonic ModelsDolores Džolić
Povezano