OZWEEGO i LXCON kao radikalna reinterpretacija tenisica iz 90-ih

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.07.2019.

0

Foto: adidas

Foto: adidas

Iz svoje bogate arhive, adidas Originals izvukao je inspiraciju za stvaranje dvaju novih svevremenskih modela tenisica: OZWEEGO i LXCON

Nadahnuti 90-im godinama prošlog stoljeća, novi modeli nastali su kao modernizirane verzije tenisica koje su obilježile spomenuto razdoblje, uz estetiku namijenjenu današnjim kupcima.
Modelu OZWEEGO 3, koji je 1998. godine osvajao svijet svojom lakoćom i udobnošću materijala, sada je pridodan futuristički dizajn s prepoznatljivim linijama i prozirnim potplatima. LXCON također koristi elemente dizajna starijeg modela te ih predstavlja u suvremenom kontekstu. S jedinstvenim sustavom vezivanja i pletenim gornjim dijelom, ovakva moderna silueta mogla je poteći samo iz adidas arhive.
adidas

adidas

Oba modela tenisica koriste već tradicionalnu, za adidas karakterističnu adiPRENE tehnologiju, koja iznova nadahnjuje moderne dizajnere. Izvor ponosa i simbol tehnoloških inovacija u industriji obuće tijekom 90-ih. adiPRENE donosi bogata iskustva prošlosti za maksimalnu udobnost u sadašnjosti.

OZWEEGO i LXCON tenisice nastale su u stalnoj potrazi za boljim rješenjima i predstavljaju ne samo duh novih generacija inovatora, nego i uvijek nadahnuti adidas Originals dizajn.

Tenisice OZWEEGO i LXCON dostupne su od 8. kolovoza 2019. u adidas shopovima, The Athlete's Foot, NOSS i Buzz dućanima.

VIŠE O TEMAMAtenisiceadidassportske tenisiceadidas Originals
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se