Oysho lansirao kolekciju održivih kupaćih kostima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.06.2022.

0

Foto: Oysho

Foto: Oysho

Bikiniji i kupaći kostimi u novoj kolekciji SS22 izrađeni su korištenjem certificiranih recikliranih materijala kao što su poliester i poliamid

Nova kolekcija kupaćih kostima branda Oysho donosi nove stilove i dizajne uključujući asimetrične trikinije, kupaće kostime s izrezanim detaljima, bikinije koji se mogu nositi na više načina i bikinije s asimetričnim drapiranim naramenicama.

Kolekcija je dostupna u prugastim ili cvjetnim printevima te u neutralnim blokovima boja kao što su crna, bijela i boja zemlje te i u svjetlijim bojama poput lila, crvene i zelene.

Ono što povezuje sve dizajne je održivost, ispunjavanje standarda Join Life programa. Bikiniji i kupaći kostimi u novoj kolekciji SS22 izrađeni su korištenjem certificiranih recikliranih materijala kao što su poliester i poliamid.

Oysho

Oysho

Reciklirani poliamid koji se koristi u kolekciji kupaćih kostima proizvodi se u Italiji i izrađuje se od ostataka poliamidne pređe ili materijala nakon upotrebe, kao što su ostaci proizvodnje, tepisi i stare ribarske mreže.

Foto: Oysho

Foto: Oysho

Korištenje recikliranih sirovina koristi okolišu jer smanjuju potrošnju netaknutih sirovina, kao i uštedu vode i energije prirodnih resursa.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiOyshobikinibadićijednodijelni kupaći kostimidvodijelni kupaći kostimi
Povezano