Ova neodoljiva suknja iz Manga mnogima je na listi želja

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 04.02.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Sjaj kože nosit će se u ostatku zimskog dijela godine, a bit će popularna i u proljetnim danima. Zato i ne čudi da se ova suknja na preklop s efektom kože prometnula u jedan od najtraženijih komada u veljači.

U veljači osvježavamo zimsku garderobu, ali i lovimo komade koji će povezati aktualnu sezonu s onom nadolazećom, proljetnom. Već se daju namirisati i trendovi koji će vladati u takozvanom prijelaznom periodu, a jedan od njih definitivno je (umjetna) koža.

Potvrđuju to i nove ljestvice najprodavanijih high-street komada, pa tako u Mangovim trgovinama jakne, hlače i suknje s efektom kože opet igraju jednu od najznačajnijih uloga.

Jedna od najtraženijih suknji s potpisom Manga u prvim danima veljače je pred vrama. Riječ je o midi suknji na preklop pareo dizajna od umjetne kože začinjenoj detaljima čvora i elastičnim pojasom koja je uz standardne - dostupna i u plus-size veličinama.

Mango

Mango

Cijena ovog hit komada koji će povezati zimu i proljeće iznosi 45,99 eura (346,51 kn), a vi nam slobodno recite biste li je rado vidjeli i u svom ormaru.


VIŠE O TEMAMAsuknjeMangomidi suknjekožne suknje
Povezano