Ovo su vodeće hrvatske modne blogerice!

Piše: CroModa, Zagreb | Foto: Belizar Valić
Objavljeno 05.10.2011.

187

Blogerice Matea, Sonja, Ljupka, Ana, Martina i Katarina samo za CroModu pozirale su u zagrebačkom dućanu Topbrands

Blogerice u Topbrandsu (Foto: Belizar Valić)

Blogerice u Topbrandsu (Foto: Belizar Valić)


Nova CroModa posebnu će pozornost posvetiti domaćim modnim blogovima. Rubrika Blogomanija novo je carstvo fashion bloganja, rezervirano za one (po našem sudu) najbolje od najboljih. Pored 9 izdvojenih blogova koji će vas svakodnevno zasipati hrpom kvalitetnih postova, pratit ćemo kako dišu i oni ostali, uvjetno govoreći - manje afirmirani. Tko zna, možda je baš netko od vas buduća zvijezda naše Blogomanije!

Kako bismo dostojno obilježili lansiranje Blogomanije, snimili smo mini editorijal u kojem su glavne uloge dobile blogerice Sonja Cvrk (Trendy White), Matea Martek (Gypsy Gardens), Ljupka Tanevska (Sad pony guerrilla girl), Ana Karadžole (Psycho Couture), Martina Tomašević i Katarina Matić (kreativni dvojac s bloga Fashion Gossip). Cure su posjetile multibrand boutique-showroom Topbrands u Streljačkoj 1 u Zagrebu, u kojem možete pronaći neodoljive krpice i modne dodatke svjetski poznatih etiketa AnnaRita N, Halston Heritage, True Religion, Closed i Guya G, ali i kreacije sve popularnijeg domaćeg branda Shirty Bag.

"Cure su pune modnih ideja i energije"

Blogerice su ugostili dizajnerica i stilistica Iva Tuđa te jedan od najpoznatijih hrvatskih modnih fotografa - Belizar Valić. Cure su imale jednostavan zadatak - iz bogate ponude Topbrandsa odabrati nešto po svom ukusu i hrabro stati pred Belizarov objektiv. Rezultate pogledajte u galeriji fotografija!

"Naše druženje s blogericama bilo je vrlo cool, nepretenciozno i šarmantno. Uvijek nam je drago vidjeti da i u Hrvatskoj mogu uspjeti i zaživjeti ovakve stvari, poput modnih blogova, koje su u svijetu već odavno postale dio mainstreama. Cure su ljupke, nezavisne, pune modnih ideja i energije i držimo im fige za budućnost", kazala je Iva, ne skrivajući oduševljenje mladim i lijepim modnim snagama.

> BlogomanijaVIŠE O TEMAMAblogericeIva TuđaBelizar Valićmodni blogoviTopbrandsSonja CvrkMatea MartekLjupka TanevskaAna KaradžoleMartina TomaševićKatarina Matić
Povezano