Ovo su hit serije koje ćemo gledati u veljači

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.01.2024.

0

Ted. Foto: SkyShowtime

Ted. Foto: SkyShowtime

Veljača je mjesec prepun skandala, neočekivanih ljubavi i velikih avantura! SkyShowtime je pripremio bogatu ponudu novih sezona serija, a mi donosimo pregled onog što ćemo gledati u veljači.

Halo: David Wiener (Brave New World) izvršni je producent i kreativni voditelj ove serije smještene u svemiru koja je premijerno prikazana 2001. godine s izlaskom prve videoigre HALO brenda Xbox. Prateći epski sukob koji se u 26. stoljeću odvija između čovječanstva i izvanzemaljaca koji mu prijete poznatih kao Covenant, serija HALO isprepliće intimne osobne priče s akcijom, pustolovinom i maštovitom vizijom budućnosti.

PRVE DVIJE EPIZODE EKSKLUZIVNO SU DOSTUPNE NA USLUZI SKYSHOWTIME OD 9. VELJAČE, A NOVE EPIZODE BIT ĆE DOSTUPNE SVAKI TJEDAN.

The Lovers: Ljubavna priča o dvoje ljudi koji su naizgled potpuno pogrešni jedno za drugo, no je li moguće da si zapravo u potpunosti odgovaraju? Janet (Roisin Gallagher) je glasna i urnebesna zaposlenica supermarketa u Belfastu koja ne mari ni za što, čak ni za vlastiti život. Seamus (Johnny Flynn) je urbani politički novinar s naizgled savršenim životom u Londonu koji dijeli sa svojom slavnom djevojkom. Kad Seamus upadne u Janetin svijet (doslovno, preko zida u njezino dvorište) oni se odmah sukobe. No, uskoro osjete zbunjujuću privlačnost i postane jasno da se između njih rađa ljubav.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVE DVIJE EPIZODE DOSTUPNE SU OD 8. VELJAČE, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Nove sezone serija

The Woman in the Wall: The Woman in the Wall istražuje povijest jednog od najšokantnijih irskih skandala – nehumane institucije poznate kao Magdalenine praonice rublja. Lorna Brady (Ruth Wilson) je žena iz malog izmišljenog gradića Kilkinurea, koja jednog jutra pronađe truplo u svojoj kući. Užasnuta, Lorna nema pojma tko je mrtva žena i je li možda ona odgovorna za to očito ubojstvo... jer već dugo mjesečari, još od vremena kad je bila zatočena u samostanu u Kilkinureu.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVE DVIJE EPIZODE DOSTUPNE SU OD 19. VELJAČE, NAKON ČEGA ĆE SVAKOG TJEDNA IZLAZITI NOVA EPIZODA.

Ted: Ted je urnebesna polusatna humoristična serija o bostonskom tinejdžeru Johnu Bennettu i njegovom najboljem prijatelju na kojeg uvijek može računati, plišanom medvjediću koji previše psuje, Tedu. Serija se temelji na igranom kino-hitu i njegovom nastavku autora Setha MacFarlanea, tvorca serije Family Guy, o voljenom plišanom medvjediću koji oživi kao  ispunjenje želje iz djetinjstva. Radnja se odvija u devedesetima, nakon što je prošao trenutak medvjedićeve slave. Prisiljen je upisati se u gimnaziju s najboljim prijateljem Johnom i proživjeti dobre i loše strane tinejdžerskog života...u oblaku dima iz bonga.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. PRVE ČETIRI EPIZODE DOSTUPNE SU OD 22. VELJAČE, A OSTALE EPIZODE SU DOSTUPNE OD 11 . TRAVNJA.

The Curse: The Curse prati novopečeni bračni par Whitney i Ashera Siegela koji pokušavaju ostvariti svoju viziju ekološkog stanovanja u maloj zajednici Espanola u Novom Meksiku. Njihove napore otežava ekscentrični TV producent Dougie koji u njihovoj priči vidi priliku. Kako se radnja serije razvija, par se nađe u misterioznoj mreži etičkih i moralnih sivih zona, istodobno nastojeći održati svoj brak. Glavne uloge u seriji igraju Emma Stone (La La Land, The Favourite), Fielder (The Rehearsal) i Safdie (Oppenheimer). U gostujućim ulogama pojavljuju se Barkhad Abdi, nominiran za nagradu Oscar, Corbin Bernsen, nominiran za nagradu Emmy i Constance Shulman.

DOSTUPNO SAMO NA USLUZI SKYSHOWTIME. 6. – 10. EPIZODA DOSTUPNE SU OD 16. VELJAČE.


VIŠE O TEMAMAhumoristične serijaTV serijeTedSkyShowtimeThe Woman in the Wall
Povezano