Ovo je Vita Sever, nova Kraljica Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2023.

0

Foto: Josip Čekada i Matija Habljak

Foto: Josip Čekada i Matija Habljak

Vita Sever nova je Kraljica Zagreba, titulu Prve princeze osvojila je Nicol Soljankić, dok je titulu Druge princeze odnijela Petra Vokić

Vita Sever izabrana je za novu Kraljicu Zagreba u prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Lentu i cvijeće uručio joj je Zvonko Popović, predsjednik ocjenjivačkog suda žirija, a krunu joj je predala prošlogodišnja Kraljica Zagreba Irena Jakičić. Na svečanoj manifestaciji među dvanaest finalistica iz Zagreba i okolice, Vita je osvojila najviše simpatija članova žirija.

Uz okrunjenu kraljicu, još je nekoliko djevojaka imalo razloga za slavlje. Titulu Prve princeze osvojila je Nicol Soljankić, titula Druge princeze pripala je Petri Vokić, za Kraljicu osobnosti izabrana je Lorna Erin Begović, Kraljica fotogeničnosti je Laura Ilievski, Kraljica medija je Ema Široki, a Kraljica elegancije Ana Marjolović.

U prepunoj dvorani, finalistice su tokom večeri prošetale u tri izdanja: prelijepim i raskošnim vjenčanicama i svečanim haljinama brenda salona vjenčanica Nikolina,  kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u cipelama austrijskog brenda Högl. Mnogobrojna publika, osim u pogledu na ljepotice, uživala je i u vrhunskom programu. Za kraljevski izgled i ljepotu natjecateljica pobrinuli su se frizerski salon Lenarys  te poznata talijanska škola mode i dizajna Callegari.  Kroz svečanu noć odluke posjetitelje su vodili  Doris Pinčić i Mario Sedmak, a između biranja pobjednice, publika je uživala u nastupu Borisa Novkovića, Ane Bertić  te plesne skupine Megablast.

Nicol Soljankić, Vita Sever i Petra Vokić

Nicol Soljankić, Vita Sever i Petra Vokić

Novoizabrana Kraljica Zagreba Vita Sever sudjelovat će na finalnom izboru za Kraljicu Hrvatske 2023., koji će se održati 12. prosinca ove godine u prekrasnom gradu Rovinju u hotelu Lone. A prvi put se javnosti predstavila i prerezala tortu u kavani Lisinski - Hemingway Bar.


VIŠE O TEMAMAKraljica Zagrebaizbori ljepote
Povezano