Ovo je Tara Begedin, nova Miss Zagreba

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.03.2023.

0

Foto: Boris Mataković/ PR

Foto: Boris Mataković/ PR

U lijepom ambijentu Stil eventa okrunjena je najljepša Zagrepčanka koja će predstavljati županiju Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024. Njezine pratilje su Helena Medved i Ana Usmiani.

"Tara Begedin je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku", ističe - Iva Loparić Kontek vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Jedanaest djevojaka, koje je uljepšavao Profokus, prošetalo je pistom u kreacijama Q mode, Calico Mooda, s naočalama Tvornice naočala, nakitom Cyber Look, haljinama dizajnerice Natalije Smogor, vjenčanicama Nikolina i svečanim večernjim haljinama Boujee.

Tara Begedin

Tara Begedin

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin, modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala, Miss Hrvatske 2014 Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019 Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić je nastupio Amir Kazić Leo.


VIŠE O TEMAMATara BegedinHelena MedvedAna UsmianiMiss HrvatskeMiss Zagrebaizbori ljepote
Povezano