Ovo je suknja sezone u Mangu, svi je žele, obilježit će proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 12.03.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako ovog proljeća nešto trebate imati u ormaru, onda je to veličanstvena, bezvremenska - traper suknja! Potvrđuje to i nova lista bestselera u Mangu.

Samo tjedan dana dijeli nas od dugonajavljivanog i još duže iščekivanog službenog početka nove sezone. Nadamo se da će kalendar i vremenski uvjeti biti usklađeni te da ćemo u proljeće zakoračiti okupani suncem i ugodnim temperaturama! Ali za dobar start toplijeg dijela godine trebamo i neke nove modne sastojke, prvenstveno od trapera koji će po svemu sudeći obilježiti nadolazeće mjesece.

I tu ne mislimo samo na traperice; još veći hit bit će veličanstvena, bezvremenska - denim suknja! Tome u prilog ide i nova lista bestselera u trgovinama brenda Mango koja nam otkriva da je jedna denim suknja u najužem krugu najprodavanijih komada za sezonu proljeće/ljeto 2023.

Mango

Mango

Govorimo o nepogrešivoj svijetloplavoj traper midi suknji koja je u znaku ravnog dizajna i otvora na prednjem dijelu, a dostupna je i u plus-size veličinama. Bit će jako zahvalan komad i dobro će se uklopiti u manje-više sve proljetne outfite.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena ovog bestselera iznosi 29,99 eura (225,96 kn). Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAsuknjeMangodenim suknjetraper suknjemidi suknje
Povezano