Ovo je savršen proljetni look, a njena jakna pravi je spektakl

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 03.04.2024.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Dobra jakna u prvom dijeli proljeća temelj je svakog outfita, a jedan zbilja dobar i poseban primjerak u različitim nijansama smeđe boje ulovili smo na prošlosubotnjoj špici

Prvi dio proljeća u znaku je prijelaznih komada, ovaj dio godine traži dobru jaknu specijaliziranu za nepredvidivo vrijeme. U tom kontekstu nekako najviše i najčešće pišemo o bombericama i bajkerskim jaknama, ali definitivno - sve to može i malo drugačije.

Pokazala nam je to na prošlosubotnjoj zagrebačkoj špici ova besprijekorno dotjerana ljepotica koja je složila dobitnu kombinaciju čiji je najbolji sastojak - a to potvrđuju i komentari na našem Instagram kanalu - upravo jakna.

Zasjala je u jednom efektnom, malo drugačijem kratkom modelu jakne u različitim nijansama smeđe boje, s kožnim elementima prošaranim detaljima u stilu zakovica, i ekstravagantnim rukavima. Jaknu je uskladila s jednostavnim topom i efektnim bijelim hlačama visokog struka, dok je look upotpunjen prepoznatljivim komadom obuće, minijaturnom torbicom i sunčanim naočalama.


Kako vi ocjenjujete ovo proljetno izdanje, što kažete na jaknu?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano