Ovo je Remington Williams, djevojka koja ima 'ono nešto'!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 05.03.2018.

1

Remington Williams za talijanski Vogue | Foto: Steven Meisel

Remington Williams za talijanski Vogue | Foto: Steven Meisel

Naslovnicu ožujskog Voguea za Italiju ukrasila je Remington Williams, djevojka koju ćemo u proljetnoj sezoni gledati i kao jedno od zaštitnih lica Zare i Marca Jacobsa

Talijansko izdanje časopisa Vogue odavno je na glasu kao jedno od rijetkih koja uspješno odolijevaju trendu 'estradizacije' mode. Dok nas s naslovnica američkog izdanja promatraju uglavnom glazbene, teniske i sportske zvijezde, Italija je u zagrljaju modne industrije, a coveri talijanskog Voguea - baš kao primjerice i revije Miu Miua, i dalje služe kao odksočne daske budućih velikih zvijezda modelinga. I dobro je da je tako!

Naslovnicu ožujskog Voguea za Italiju ukrasila je Remington Williams, djevojka koju ćemo u proljetnoj sezoni gledati i kao jedno od zaštitnih lica Zare i Marca Jacobsa. Riječ je o velikom trenutku u karijeri ove karizmatične djevojke, što potvrđuje i njena euforična reakcija na Instagramu. "Onog trenutka kada sam sebi rekla da nisam sposobna za bilo što, svijet mi je dao baš sve. Ne mogu riječima opisati koliko sam zahvalna svim onim ljudima koji su vjerovali u mene prije nego što sam i ja sama počela vjerovati u sebe. Hvala talijanskom Vogue na ožujskoj naslovnici", napisala je Remington na Instagramu.

Na coveru Voguea Remington nosi odabrane komade iz nove kolekcije Armani Privea, a cijelu priču zabilježio je objektiv velikog Stevena Meisela.


VIŠE O TEMAMASteven MeiselRemington WilliamsVoguemodni magazinimodeling
Povezano