Ovo je prava ljetna elegancija, a hlače su pun pogodak

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.07.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan iznimno elegantan ljetni styling stiže nam s vruće srpanjske špice, a u prvom su planu izvrsne hlače te pomalo atipične natikače

Ljeto polako klizi ka svome vrhuncu, približava nam se onaj dio godine kada svi koji mogu bježe ka moru. No, ulice Zagreba, iako već sad pomalo prorijeđene, još uvijek vrve zgodnim šetačicama i dobrom modom. Modom koja i vama može poslužiti kao dobra inspiracija.

Nakon svih tih silnih haljina i suknji, ali i sportskih lookova, vrijeme ja za jaku dozu prave, profinjene nosive ljetne elegancije. Za sve je kriva ova savršeno dotjerana Zagrepčanka koja je zasjala u originalnom izdanju.

Bijela boja (ali i svi oni 'prljavobijeli' tonovi), kao i svake godine u ovo doba, vodi jednu od glavnih riječi, a u ovom se slučaju našla u kombinaciji s nekoliko zanimljivih dodataka. U prvom su planu izvrsne i naizgled jako ugodne bijele hlače koje su se našle u kombinaciji s ništa manje zanimljivim bijelim topom te upečatljivim natikačama s daškom glamura, dok je styling zaokružen i intrigantnim sunčanim naočalama.


Niz jako zanimljivih, ali savršeno posloženih komada! Sviđa li se i vama ovo srpanjsko izdanje?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano