Ovo je Andrea Erjavec, Miss Universe Hrvatske 2023.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.05.2023.

0

Foto: PR Miss Universe Hrvatske

Foto: PR Miss Universe Hrvatske

27. izbor Miss Universe Hrvatske održan je u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu, a pobjedu je odnijela Andrea Erjavec

U finalu izbora nastupilo je šesnaest djevojaka iz cijele Hrvatske koje su put do titule i mandata hrvatske predstavnice te blistave krune Zlatarne Dodić započele prije dva tjedna u Istri na pripremama u Grand Hotel Brioni u Puli, te u hotelu Esplanada na preliminarnom natjecanju dan prije samog finala.

Ovogodišnja pobjednica istaknula se i svojom biografijom. Andrea Erjavec ima 23 godine, dolazi iz Perušića. Od stranih jezika odlično priča engleski.

Tijekom glamuroznog finala najuspješnjih Top 10 s preliminarnog natjecnja ocjenjivano je u kupaćim kostimima Pletix i večernjim haljinama Bariba. Tijekom predstavljanja nosile su elegantne koktel haljinice i cipele Baldinini. Za frizure i šminku bili su zaduženi stilisti lanca frizerskih salona Studio Marcela pod stručnim vodstvom direktorice Jadranke Pezo te vizažisti Profokusa koristeći Aura make-up preparate.

Foto: PR Miss Universe Hrvatske

Foto: PR Miss Universe Hrvatske

Lucciana Ćebo, Andrea Erjavec, Sara Garac, Polina Mytko i Mihaela Posavec plasirale su se u Top 5 i na taj način stekle priliku odgovarati na pitanja žirija.

Titulu miss simpatičnosti dodijelile su djevojke među sobom pa je pobjednicom proglašena Paola Kliba iz Pule.

Pošlogodišnja pobjednica Arijana Podgajski okrunila je svoju nasljednicu, 27. po redu Miss Universe Hrvatske.


VIŠE O TEMAMAizbori ljepoteMiss UniverseAndrea ErjavecLucciana ĆeboAndrea ErjavecSara GaracPolina MytkoMihaela Posavec
Povezano